Néha be szoktam ugrani ide a fórumra hátha olvasok valami érdekeset.
Bubesz-nek vigasztalásból...én már azon gondolkozom,hogy oda adom a K7-et 1.150-ért,sajnálatos de teherautót kell vennem.Első a meló,család aztán csak a többi.
További szép estét mindenkinek.
hát mindig lesznek olyanok aki ,ha másért nem is de kényszerből muszáj ,hogy engedjenek az eladás reményében...
Ez automatikusan rontja ,az amúgy sem rozsás helyzetet
Régebben sem lett volna ez másképp,ha a hitelek nem lettek volna olyan segítőkészek
Az is vett motort aki azt sem tudta,miből eszik majd egy hónap mulva..
Talán nem mennek lejjebb az árak.
Ha tovább romlik a forint, majd jönnek a külföldiek a jó erős valutájukkal....
Nemsokára nem lesz fiatal, keveset használt motor a használt piacon, mert egyre kevesebben cserélik le újra a használt vasat.
szép lassan kikopnak a nagymotorok..nem vesznek újat, nincs rá kereslet. évjáratonként lesz egy-két db és ha nem lesz sürgős eladni a tulajnak horror árat fog kérni érte..
Nem nagyon tetszene a dolog, mert azt is ugyan úgy árulgatnám ki tudja meddig.
Ha ezt tudom, hogy ennyire nem lehet eladni ár alatt sem ! egy nagyon jó paraméterekkel rendelkező motort, akkor nem nyúlok bele a K8-asba...
De sokkal több infó kéne róla!
persze csak ha muszáj eladni
Néha be szoktam ugrani ide a fórumra hátha olvasok valami érdekeset.
Bubesz-nek vigasztalásból...én már azon gondolkozom,hogy oda adom a K7-et 1.150-ért,sajnálatos de teherautót kell vennem.Első a meló,család aztán csak a többi.
További szép estét mindenkinek.
Üdv
Ez automatikusan rontja ,az amúgy sem rozsás helyzetet
Régebben sem lett volna ez másképp,ha a hitelek nem lettek volna olyan segítőkészek
Az is vett motort aki azt sem tudta,miből eszik majd egy hónap mulva..
Ha tovább romlik a forint, majd jönnek a külföldiek a jó erős valutájukkal....
Nemsokára nem lesz fiatal, keveset használt motor a használt piacon, mert egyre kevesebben cserélik le újra a használt vasat.
el is ment....
csere nekem sem lenne jó,mert rá kérne kb 3k,átírás 150..ja és kopasz a moci...
dobozszett esetleg túrakormány ismét 2-3kilo....
ez úgy 6 kilo nekem ennyit nem ér az egész.! jah úgy,hogy egy azonos évjáratú motorra cserélnék...
kereslet mindig kevesebb lesz mint a kínálat....ezek az árak is csúsznak majd lejjebb ha eladni akarunk...
Kiadó albérlet Budapesten XXII.-ker Háros út !
Jó közlekedéssel,csendes helyen!Nagyon igényesen kialakítva,felújítva!
Közelben Campóna(400-méter)
Háromszobás,összkomfortos,teljesen berendezve(mikró,tévék,mosógép,hűtő,stb.)
Árat telefonon mondok!
Ha valakit érdekel:Tel 06-30-9446636
Ha ezt tudom, hogy ennyire nem lehet eladni ár alatt sem ! egy nagyon jó paraméterekkel rendelkező motort, akkor nem nyúlok bele a K8-asba...
Telefonon egyszerűbb.
Üdv.
A GSX-R Cserén gondolkodom