Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buli volt ,boldog szuletes napot kivanunk!
van egy eladó radiális főfékem zsiványok, ha kell valakinek.gyári kawasaki 2008 as 10 R ről való.dupla goodridge is van hozzá fekete szinben króm fittingekkel.
Nagyon szépen köszönjük
Isten éltesse a mai nap ünnepeltjét!
Isten éltesse a kétéveseket!
a két év,az két év!
Sziasztok!

Én is csatlakozom a papához
Isten éltesse a 2 éveseket
ha valaki le akar mondani a cigiről, itt a módszer:

Katt ide, és az egérrel fel-le mozgassátok a kezét!
Én amikor vettem halálosan be voltam szarva tőle!
Hát amikor vettem a "mi" motorunkat
Akkor is ebben a szinben kerestem.
Ahamm
Gondolom ezt a fullgasban persze szivesen megteszik
Ez a legszebb szín!
A fene a jó izlésedet!

(a másik szerintem újra fújt! )
Azért kössz.
Veszteségmérés a blokkban...
Az az igazság hogy pont a szine miatt néztem a 950-es árut .
(Ez a heppem a "régi" busából) Rozsda arany
A kék az kizárt .. Rohadtul nem tetszik igy elsőre.
Nem tudom hogy valóban állt,vagy néha azért beinditották..
Egyébként mit kéne megnézni rajta...
Sajnos már törölték azt a fiókot... Gondolom milyenre gondolsz, de olyat sajnos nem találok. Ha nekem lenne ilyesmi gondom, akkor én valahogy bedolgoznék a farokidomba egy Yamaha R1 2004-2006 lámpát, az nagyjából hasonló forma lehet, mint a farokidom vége. Nekem a két nagy kürtő mellett ez a másik ellenszenves pont, hogy a lámpa nem a farokidomba van bedolgozva. én addig mennék, míg valaki ezt nem oldja meg nekem...
Akkor talán inkább ezt.....

busa II
Csak ugy tudom elmagyarázni, hogy milyet szeretnék hogyha megnéznéd a B-King oldalon a 2011. okt. 31-én 18.11-kor feltett felvételt./gyerek rakta fel/ Azon van rajta egy fehér és egy sárga motor azokon van olyan amit szeretnék de sehol nem találok olyat.
Oldalsó irányjelzőben létezik de nem lehet szétszedni mert széttörik, pedig az egyik srác azt mondta, hogy akkor ő megtudná csinálni fékámpának. Sajnos ez a helyzet.
Tudod, hogy csak vicceltem.
De ha már segiteni akarsz másokon akkor nekem segits lécci-lécci-lécci4
Régebben a B-King oldalon kérdeztem, hogy nem-e tud valaki a farokidomra alulra ledes háromszögu féklámpát. Olyan csinos kis lapos lámpát. Kettőt akarok felrakni rá egymás alá de a kurva életben nem találok sehol. Nem tudom betenni a fényképet, hogy milyet akarok mert nem vagyok számitógép guru. A fiam azt mondja hogy mit nem lehet ezen érteni? Én meg azt mondom neki, hogy baszki te meg nem tudsz a falba beverni egy szöget