Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagyon emlékszem, hogy ilyet írtam volna, sőt, kifejezetten cáfolom, hogy jó lenne hozzá, de bármelyik autósboltban kapsz Suzuki motorhoz való szűrőt. Szinte minden mostani blokkhoz ugyanaz a szűrő kell... Mw65 a mann filter kódja
Szia!
Régebbi hozzászólásodban irtad, hogy a Suzuki Swift olajszürője jó a motorhoz/B-King/ csak azt akarom kérdezni, hogy melyek Swift-é ? Vagy mindegy? Annyi van belőlük mint a nyü.
Az olajexpress megszünt?
Ezt nem akarom elvágni sajnálnám!
cépnapot...
Nagyon szép lett grat...
Szia !

Mutatós lett a vas
Ha lecsapnál még 10-10cm-t a dobokból még nagyobb hangja lenne
Kérdés az, megéri-e szétfaragni a gyárit...
Általában a nyomatékból is veszít és a sünök is baszogatnak érte-figyelik ezt kinek vágott.
Szép jó estét mindenkinek!
Nos elkészült teljesen a vas!
VAgyis már csak az üléshuzatot kell kicserélnem!
Ilyen lett!
A hangja brutál jó!
Tiszta szerencse, hogy te ekkora szupersztár vagy...
szart sem értesz te a motorokhoz.....
Bódis dob :

e1 TRIOVAL 1

0612 9

Az e1 az négyzetben a 9 karikázva van
ha kell le is fényképezem...
Hat Szep estet mindenkinek!

Levettem a busa hirdetesemet mert senki nem vitte el! Megmarad ! Kap szep uj angol muszakit s marad a fogocska a rendorokkel!
Ezt inkább úgy kellett volna írni, hogy az univerzum legszebb busájáról levetett alkatrészekkel kissé megtángált motort lehet megtekinteni...
sziasztok!

egy kis történelem,hátha csatlakozik valaki:

figyelem mindenki!a nagy érdeklődésre való tekintettel(közkivánatra)megalapitom a COOLRIDER rajongói clubot!
a tagoknak ingyenes aláirást osztogatok,és előre megbeszélt helyen és időben megcsodálhatnak engem,és európa legszebb busáját,egy minimális összeg befizetése fejében.
(akik nem tagok,azoknak ez a jeles esemény 2.555ft-ba kerül)
a club továbbá vállalja,hogy megfelelő létszám esetén a club névadója elmegy velük motorozni,ezzel is emelve az esemény szinvonalát,illetve vállalja,hogy a rajongók hadától átveszi(személyesen!)a neki szánt igen drága ajándékokat.
eme esemény téritésmentes.
hetente egy alkalommal közjegyző jelenlétében kisorsolunk egy szerencsés tagot,aki azon a héten minden nap motorozás előtt,leellenőrizheti eme nagyszerü bajnok(COOLRIDER)gumijainak légnyomását.(szigorúan az ugynevezett BAR mértékegységgel számolva)
és még megannyi meglepetés.....

MIRE VÁRSZ MÉG?CSATLAKOZZ!
Mérete?
Szerintem is!
mint írtam egy kollégámé.....ha írsz visszaírom a telszámát és beszélsz vele......
én nem akarok eladni semmit....hagyjuk....
Egyenlőre te szeretnél valamit eladni!
Írd meg a paramétereit a vasnak,meg az árat!
Oszt meglátjuk!
Adatlapomon van elérhetőségem, írj vagy hívj.....
hello mindenki..
Jó napot Mindenkinek!