Dehogy kövezlek!
De sajnos rosszul tudod!Egy ideig tényleg onnan hozta,de csak a prémium üzemanyagot!De már azt is a Mol-tol veszi,és adja hozzá a saját adalékát(itt jegyzem meg,ez valahogy sose kerül bele) mert elméletileg annak kéne belerakni,aki jó pénzért eladja(biztos forrásból tudom).
Egyébként simán megtehetné a Fidesz hogy csökkenti az üzemanyag adóját(mert amikor az MSZP volt hatalmon,akkor nagy pofával mondták,hogy csökkentse a jövedéki adót) ahogy a Horvátok megtették,ott 350-ben maximalizálták az árat.Ha feljebb megy azt az állam benyeli!
Elnézést kérek azoktól akik a tetű Fideszre szavaztak!
Szia Csokibácsi! Ne kövezz meg de én úgy tudom hogy az OMW az anyaországából osztrákiából hozza a benyát, szerintem a Mol se a horvátoktól meg a szlovákoktól veszi a kinti kútjaihoz a levest! Amúgy a többi kút mind a moltól veszi az tutti!
Én is megkaptam ezt a levelet!
Az a baj,hogy az OMW is a MOl-tól kapja a benyát,mint az országban szinte minden társaság!
Tehát ha a fent említett kutaknál nem tankolunk,attól még a MOl eladja ugyanazt a mennyiséget,csak nem mondjuk 5-társasságnak,hanem csak kettőnek!Mert ugye tankolni csak kell!A különbség az lesz,hogy két,három társaságnál fogják eladni ugyanazt a mennyiséget,no meg lesz nagy sorbanánlás!Ezt az "akciót" úgy tudom,a Franciák kezdték el.Ők meg tudnak sztrájkolni,összetartani,nem úgy mint mi Magyarok!
Én szerintem "fejet" kéne megfogni valahogy!A MOL-t!De nem a kutat,a finomítót Százhalombattán.Akkor talán lenne változás!
Sziasztok! Kaptam...küldöm...elgondokodtató...
Kedves barátaim, ismerőseim és ismeretlenek,Európát átfogó felhívással fordulunk hozzátok, elindult Franciaországból, s ma már Ausztria, és Németországot is elérte, és kérünk mindenkit, aki más európai nyelvet ismer, az fordítsa további nyelvekre, hogy felhívásunk és cselekedetteink eredménnyel záruljon! Ha az elmúlt hónapok eseményeit megfigyeltük, igen komoly változások előtt állunk. Ami a legjobban fájó dolog az ezzel járó benzinár emelkedés, amelyet kimondottan spekulánsok és az állam által kivetett adó gerjeszt. A helyzetet kihasználva felverik az árakat, az állam magasabb bevételre tesz szert, de ugyan úgy emelkednek a többi ár is, minden a szállítástól függ, ha emelkedik, az üzemanyagár akkor ez egy láncreakció hoz létre s, terheli mindnyájunk bevételét veszélyezteti megélhetőségünket. Cselekednünk kell, de hogyan? Kérlek, olvassátok tovább, és ha úgy látod, hogy ez nem okoz számodra nehézséget, örülni fogunk, hogy csatlakozol felhívásunkhoz. Ez olyan összefogás lehet, amivel harcolni és győzni tudunk "világ háttérhatalom" ellenünk folytatott kizsákmányolásával szemben. Most, a XXI. században nem kell az utcára vonulni, csak, ésszel, összefogással, fegyver nélkül is lehet harcolni és győzni. Bizonyított tény az arab világon végigsöprő lázadozás, Egyetlen kérés, mindenkinek vannak ismerősei, barátai, most a közös összefogásra kell rábírni. Mert az árháború csak így lesz sikeres. Az árspirálon lefelé is lehet haladni, nem csak felfelé! Én már várom a híreket a nagy konszernek árháborújáról. Isten minket segít!
Szeretettel üdvözöllek!
Nap mint nap nem lehet másról hallani, mint hogy a benzinár eléri nyárra az 500.- Ft/litert…És hol a vége? Akarod-e, hogy a benzin ára csökkenjen?
EZÉRT KELL MOST CSELEKEDNÜNK ÉS ÜGYESEN! Az elmúlt években voltak javaslatok pld. „ Egy bizonyos napon ne tankolj!“ Az olajtársaságok csak nevettek rajta, mert tudták, ha hétfőn nem tankolsz, de majd fogsz kedden. Ez egy kicsit bosszantó volt, de nem származott belőle különösebb hátránya. A gondolkodók egy tervet dolgoztak ki, ami biztos, hogy működik! Olvasd tovább és csatlakoz hozzánk, hogy ezt beindíthassuk! Ha valóban akarjuk! A benzin ára jelenlege365- 375 Ft /Liter Ólommentes szuper. Tudja mindenki, hogy az olajtársaságok egyszerűen kijátszanak bennünket! Gondolj vissza arra, amikor az árat 1 Euróra = 280 Ft ra felvitték. Akkor ezt azzal magyarázták, hogy az olaj fogyóban van. A valóságban nincs hiány, az olaj annyira kiadósan jön, mint 35 évvel ezelőtt. Akkoriban az ár kb. 0,20 Euró = 56 Ft volt előre kell lépnünk és megmutatni nekik, hogy mi a fogyasztók a tőzsdét is ellenőrizzük. Egyedüli lehetőségünk, hogy az árakat zuhanni lássuk az, ha az olajtársaságoknál oda hatunk ahol a legjobban fáj ez pedig a bevételük! És ez, ami valóban működik! Hogyan? Kinek milyen négykerekű járműve van, mindegy, de szükségünk van rá! És ahhoz hogy az „a“ -tól a „b“ -ig elérjünk, vele üzemanyagra van szüksége. Ez a kényszerítő körülmény, amivel hatást tudunk gyakorolni az árra, Ha együtt cselekszünk, valójában egy ár háborút tudunk kirobbantani! A következő cselekedetet javasoljuk:Az év végéig Ne vásárolj üzemanyagot a két legnagyobb olaj társaságnál TOTAL és a SHELL - A MOL- t is beleveszem, mive mi tőle függünk legfőképpen! Gondoljátok egyszerűen át!Ha a két legnagyobb olajtársaság nem fog elegendő forgalmat bonyolítani, kénytelen lesz az árakat lefelé korrigálni, és azonnal megkezdődött az ár háború. De ahhoz hogy ezt a céltelérjük, el kell érnünk a több milliós TOTAL, SHELL és MOL kutaknál tankolókat. A következőket kell tennünk! Elküldöm ezt az e-mailt kb. 30 személynek. Ha ez a 30 fő további 10 főnek továbbküldi ez már 300 ember. Ez a 300 elküldi az már 3.000 fő A következő üzenet már 30 ezer embert ér el stb Csak arra kell ügyelni, hogy ne szakadjon meg! mikor ezt az üzenetet megkaptad és továbbítod tíz ismerősnek ez már 300 MILLIÓ! Lehet
De sajnos rosszul tudod!Egy ideig tényleg onnan hozta,de csak a prémium üzemanyagot!De már azt is a Mol-tol veszi,és adja hozzá a saját adalékát(itt jegyzem meg,ez valahogy sose kerül bele) mert elméletileg annak kéne belerakni,aki jó pénzért eladja(biztos forrásból tudom).
Egyébként simán megtehetné a Fidesz hogy csökkenti az üzemanyag adóját(mert amikor az MSZP volt hatalmon,akkor nagy pofával mondták,hogy csökkentse a jövedéki adót) ahogy a Horvátok megtették,ott 350-ben maximalizálták az árat.Ha feljebb megy azt az állam benyeli!
Elnézést kérek azoktól akik a tetű Fideszre szavaztak!