Igen Prop-Tech kft-nél van! És a Kövér Csaba javítja! Jó fej és korrekt a Csaba szerintem is! A Motoroadhoz a jövőhéten be megyek és pontot teszek a végére. Vagy így vagy úgy de ezt nem hagyom annyiban. Nem bírom elviselni ha átvágnak és nem is hagyom. Ha én korrekt vagyok valakivel elvárom ő is az legyen.
én azt mondom ne add fel!az Attila már régóta ott van próbáld meg ha másképpen nem megy levásárolni vagy akármilyen megoldásban jóvátétetni... esztergom prop-tech? én is hozzájuk járok, szerintem mindkét csaba ok, és a szerelő fiúk is ok, az áraik meg occsóók. ha végre megalkuszom egy sráccal meglesz a narancs-fekete k8 akkor megy rá minden és azt csakis proptech márk csinálhatja..
ha kell segítség szólj a motorradnál
köszönöm! Most Esztergomba javítják a gépem! De a pénzt amit ki fizettem a Motorroadnál azt vissza várom! Ugyanis becsaptak azt mondták kész a motor mehetek érte. Én tisztességesen ki fizettem és még dobtam rá öt ezret a fiuknak igyanak meg valamit! Hát az első km-nél kiderült ugyan olyan sött még rosszabb. Másnap vissza vittem majd egy ujjabb hét mulva mehettem érte de záróra előt 10-percre szóltak mehetek de siessek én rohantam és elhozztam ugyan olyan szarul. vissza fordultam de már bezártak! Másnap kiderült minden szerelőt dobtak hát röviden enyi!
Kb szeptember óta az 1-2-3-dik ban rántott egyet 7-fordulat környékén! ha folyamatosan húztam a gázt nem rántott de ha oda csavartam akkor egyet rántott és enyi. De legelőször csak 2.-ban csinálta de miután a Nagykőrösi úton lévő szervizben átnézték azóta 1-2-3.ban is rántott. A szerelők is engem rántottak le pénzel amit nem hagyok anyiban! Csak nincs időm vele foglalkozni még de nincs elfelejtve kamatostól behajtom!
Az én szerelőm meg tudja úgy köszörülni a váltófogaskerekeket, hogy még picit alá is köszörül, így soha sem fog kiugrani a sebességről. így maximum a léptetővillákat kell cserélned. Csak hát ő Debrecenben van...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_ha
yabusa-4476438
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_csere_r1-re
-4295780
A lényeg, hogy a fesszabályzó miatt visszahívják a motorokat
Érdekel valakit?
99-00 busabol szarmazik gyari lanccal. seulve nincs.
SMS vagy mail. Köszi
06304029696
+447415053268
bagfighter@freemail.hu
ha kell segítség szólj a motorradnál
üdv
2 hete új szelek fújnak a motorradban, Attila és az Andi átvették az uralmat.. ha kell segítség tőlük szólj Andi a kolléganőm pár éve
üdv