Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki deglik......
Szép estét mindenkinek!
Akkor én már nem kérdezek semmit!
Bocsánat ez lemaradt!
Írnék mailt de az adatlapodon nincs cím, sebaj itt az enyém:
feri@sztrada92.hu
Köszönöm érdeklődésed! 7 hete volt az esemény, most kezdtem gyógytornázni, teljesen beszűkült a karom, vállam mozgása, azt mondták akár egy év mire kiderül meddig juthatunk. Megtanultam nagy fájdalmakat elviselni és kis örömöknek nagyon örülni.

Bízom benne már kibányászták a vasércet melyből az én Sólymom készül
Hogy alakul az egészséged?
2011 szezonban lesz motorozás?
Szia köszi hogy írtál!

Haya akkor engem érdekelne a púp ha írsz nekem egy e-mailt a telefonszámoddal akkor hívlak és megbeszéljük a dolgot. (este fele hívnálak) Köszi!
Sziasztok srácok! Vannak eladó suzuki team nyakbaakasztóim(800ft) és suzuki teames karabineres(550ft) kulcstartóim! Akit érdekel a dolog az dobjon léci egy emailt: zoli920319@citromail.hu
Igen de ha motorral elmegyek oda ki hozza el a kocsit?
Meg a jogosítványom is csak b -kategória
Szia! A hír igaz, sőt van két gyári cső is bagóért!
én az ek 530 zzz-t vettem most,fisti tanácsára,és nem jártam rosszul.és elég jó áron be is tudom szerezni,ha gondolod...
Én pont itt lakom. Itthonról ugy szoktam menni a pályaudvar felé, hogy kitolom a vasat és......... Szerintem Neked is igy kellene csak forditva!
Tiszteletem a nagyoknak!
Holnap Vonatocskáznom köll Budapestre és az lenne a kérdésem hogy a 18.kerben a Ráday Gedeon utcába hogy a legcélszerűbb eljutni?
Előre is köszönöm és jobb időt és széles utat mindenkinek!
Szia Haya. Még nem ismerjük egymást csak egy haver említette, hogy talán eladó a K8-as púpja.Ha ez így van légyszi jelezz én ilyet keresek most. Kösz!
Oksa majd megkeresem köszi!
Én mosom a láncom petroleummal, de nem veszem tulzásba sosenem. Milyen
Láncot ajánlasz, ami birja a strapàt?
Ugy emlékszem h Haya15 árulta a pupjàt, de nehogy ebből valami vitàt indinditsak