Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép napot mindenkinek!
Igen! Szerda délután indulunk.Siófokon megalszunk az egyik barátunknál,és másnap reggel irány Rabac. Siófoktól 500 Km.
Remélem az idő jobbra fordul.
Gabi! Már közelít az időpont a jóhoz!
Semmi!
Helo
Vennék HAYABUSA 2003-ra, nyitott dobokat, márka független. Lehet használt is, de sérülés mentes, elfogadhato áron. Segitségeteket megköszönném.
nagyon köszönöm a segítséget!
Az a baj, ha az üzemanyagszivattyú nyomása akár csak egy kicsit is eltér a két motor között, akkor már borul minden, másrészt korántsem biztos, hogy egyáltalán be volt-e szakszerűen állítva valamikor. De nagy gond nem lehet, ha ráapplikálod a gépre.
Ez a dolog kifogott rajtam, mert a soros portos Power commanderekről nincs túl sok dokumentáció. Az biztosnak tűnik, hogy Busához való, de hogy melyik évjárat, azt nem tudom, mert a 2002 utáni Busákhoz soros 3 PC-ből a 312-210 való, az előbbi évjáratokhoz meg a PC II van, de annak a száma meg 304-110. Persze van mindegyik évjárathoz USB-s, de az teljesen másképp néz ki...

Közben, kisebb kutatómunka után rátaláltam, hogy ez tényleg jó a te motorodhoz. Viszont ahhoz, hogy ez korrekt módon működjön a motorodon, mindenképpen fel kellene keresned AGO-t!
állitólag pont 4:1 akra rendszeres régi busán volt,
tudom nem olyan mintha agonál szerelték volna be ..
holnap rádobom azt kiderül milyen lesz tőle..
ennyit tudok róla....
Tudni kellene, hogy milyen jelzés van az elektronikán, mert nagyon nem mindegy, hogy melyik verzióhoz is való.
NA ebből mi lesz?
Koszi azert Five hogy megnezted!
Szép estét Mindenkinek!
Voltam ma fenn a padláson és a sarokban a szekrény alatt találtam, valami ilyesmit!
de nincs papir hozzá....
hogy kell beszerelni? tud valaki infot róla?!
Mr keresd, neki van ha jól tudom!
Fanka! Nem van egyik sem
nekem van.hivj fel.
De4Van is egy kis lelkifurdalásom!
Úgy látom azért nem maradtam le semmiről.
Nem késői ez egy kicsit?
igazán nincs mit.
Úgy tűnik sikerült is
Köszönöm mégegyszer
Sziasztok!

Szeretnék venni egy sárvéőt régi busához, a rendszámtartós alsó műanyagról lenne szó.
Ha lenne valakinek eladó, akkor az engem érdekelne.
küldtem mélt