Épp van itthon 2 darab kormányvég... A kedvességedért cserébe, elküldöm még a Brembo kuplungmunkahengeremet, ha nálad jól működik, majd valami szemtelenül alacsony áron átpasszolom. Sajnos az én szétmodifikált kuplungomnál nem emel ki teljesen, de új Busán láttam már ilyet az USA-ban, remélhetőleg neked jó lesz!
Felejtsd el, a tisztítással csak a tisztítószert áruló cég jár jól, a gyűrűk alá semmi men juthat, be, ha meg bejut a tisztítószer, akkor már kuka a lánc is!
Nekem az a véleményem ebben a témában, hogy a kenőanyagnak főképp az a feladata, hogy kondicionálja az O vagy X vagy mittomén milyen gyűrűket a láncon, hogy a belül lévő kenőanyagot ne engedje ki magából, mivel kívül főképpen csak gördülési igénybevétel van. Ennek tükrében szerintem is csak esztétikai szükség van a tisztításra, de azért néha én is le szoktam mosni a láncot.
tisztelt fiveurban kolléga!
mély tisztelettel,de vitatkoznék!
mosd ki a láncodat,és meglátod mi jön ki belőle.nem semmi!
én nem is gondoltam volna!
és nem mellesleg az a tag akitől vettem a láncot az is azt mondta,hogy ajánlott kimosni bizonyos időközönként.
a vadulás meg ebben a láncban nem tett kárt egyáltalán.bár idén nagyon keveset motoroztam,de adtam neki az ivet rendesen amikor elindultam,elhiheted!
a gyári láncot kb 2000km alatt fullra leirtam.
ez meg totál birja,ugyhogy ezentúl sem veszek mást,az bizonyos!
a láncápolás nem az,hogy mindig van rajta spray!mi van a rárakódott kosszal?olyan mint a csiszolóvászon.
és igen!figyeld a km-óra állást,és ha eléri a 600km-t,akkor állj meg,és pucold ki!
mindegy,hogy hol tartasz az utakon éppen.....
ésd ne vitatkozz egy ujságiróval,mert megbánod!
Az egyémek leértek a ringen
íbéj
tisztelt fiveurban kolléga!
mély tisztelettel,de vitatkoznék!
mosd ki a láncodat,és meglátod mi jön ki belőle.nem semmi!
én nem is gondoltam volna!
és nem mellesleg az a tag akitől vettem a láncot az is azt mondta,hogy ajánlott kimosni bizonyos időközönként.
a vadulás meg ebben a láncban nem tett kárt egyáltalán.bár idén nagyon keveset motoroztam,de adtam neki az ivet rendesen amikor elindultam,elhiheted!
a gyári láncot kb 2000km alatt fullra leirtam.
ez meg totál birja,ugyhogy ezentúl sem veszek mást,az bizonyos!
Nem tud valaki véletlenül új Busára púpot valami normális áron (ha már esett szó a púpokról tegnap)
Nem úgy mint a vadulás, kerekezés
és igen!figyeld a km-óra állást,és ha eléri a 600km-t,akkor állj meg,és pucold ki!
mindegy,hogy hol tartasz az utakon éppen.....
ésd ne vitatkozz egy ujságiróval,mert megbánod!
De én nem teszem el télre...