Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét mindenkinek!
Ahogy akarod!
Épp van itthon 2 darab kormányvég... A kedvességedért cserébe, elküldöm még a Brembo kuplungmunkahengeremet, ha nálad jól működik, majd valami szemtelenül alacsony áron átpasszolom. Sajnos az én szétmodifikált kuplungomnál nem emel ki teljesen, de új Busán láttam már ilyet az USA-ban, remélhetőleg neked jó lesz!
Busára valót! 2 darabot!
Az egyémek leértek a ringen
milyen kormányvégsúlyt?
Rendelsz nekem érte kormányvégsúlyt!
irányjelző árak:
íbéj
Jaja. Wie viel?
Nem!
Láncot mosni?
jó annak akinek van garázsa....
Végre egy véleményen vagyunk, megyek is a garázsba!
Felejtsd el, a tisztítással csak a tisztítószert áruló cég jár jól, a gyűrűk alá semmi men juthat, be, ha meg bejut a tisztítószer, akkor már kuka a lánc is!
Nekem az a véleményem ebben a témában, hogy a kenőanyagnak főképp az a feladata, hogy kondicionálja az O vagy X vagy mittomén milyen gyűrűket a láncon, hogy a belül lévő kenőanyagot ne engedje ki magából, mivel kívül főképpen csak gördülési igénybevétel van. Ennek tükrében szerintem is csak esztétikai szükség van a tisztításra, de azért néha én is le szoktam mosni a láncot.

tisztelt fiveurban kolléga!
mély tisztelettel,de vitatkoznék!
mosd ki a láncodat,és meglátod mi jön ki belőle.nem semmi!
én nem is gondoltam volna!
és nem mellesleg az a tag akitől vettem a láncot az is azt mondta,hogy ajánlott kimosni bizonyos időközönként.
a vadulás meg ebben a láncban nem tett kárt egyáltalán.bár idén nagyon keveset motoroztam,de adtam neki az ivet rendesen amikor elindultam,elhiheted!
a gyári láncot kb 2000km alatt fullra leirtam.
ez meg totál birja,ugyhogy ezentúl sem veszek mást,az bizonyos!
Ja és előre is kösz!
Hello mindenkinek!

Nem tud valaki véletlenül új Busára púpot valami normális áron (ha már esett szó a púpokról tegnap)
A lánctisztítás csak vizuális előnyökkel jár, élettartamban nem befolyásol!
Nem úgy mint a vadulás, kerekezés
Az én öreguras tempómban a centripetális erő kiveti a láncból a koszt...
a láncápolás nem az,hogy mindig van rajta spray!mi van a rárakódott kosszal?olyan mint a csiszolóvászon.
és igen!figyeld a km-óra állást,és ha eléri a 600km-t,akkor állj meg,és pucold ki!
mindegy,hogy hol tartasz az utakon éppen.....
ésd ne vitatkozz egy ujságiróval,mert megbánod!
Gratula szerintem is minden igy van! Ez egy jol átgondolt cikk.
De én nem teszem el télre...
Szép reggelt mindenkinek!
Aztán 600 kilométerenként álljak meg láncot mosni vagy miafene?
a 2008 as busa részben az Alpha Sports oldalán a Crank Balancer alatt lévő dolgokat kompletten.