Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi pityu,meg fogom próbálni.eddig nem volt netem,azért válaszolok csak most.
Jó estét az uraknak!
Az a lényeg ami benne van! Tudod............
Csak Samsungos van, igaz abból három!
Mister hónap van!
Küldhetnél Te is egy Nokiás dobozt! .....
Csomagot kap, meg minden
Már megint a Mister!
Nyilas Misi pakkot kapot!
Köszönöm Fistván!
.....
Tittelett!
Nagyon szépen köcce!
A kiegyenlítő tengely foghézagát lehet vele állítani. Tipikusan ilyen dolgokat csinál, mint amiket leírtál, főképp melegen.
Mindig csak a Mister?
Irígy vagyok!
Még több kép...

null
Csabi barátom képei, gondoltam Mr. örülne
aztazmegmicsinál?
szedd le a bal oldali idomot, a blokk első-alsó részénél egy olaj meg vízcső által takarásban találsz egy nagyméretű, hasított fejű csavart körülötte egy pontokból álló skálával, ami le van biztosítva elmozdulás ellen egy imbusz csavarral, hajtsd ki az imbusz csavart és nagyon óvatosan, 1-2 FOKOT csavarj azon a nagy csavaron óramutató járásával megegyező irányban, szorítsd vissza az imbusz csavart, és próbáld ki, hogy változott-e a hangja! DE ELŐTTE MINDENKÉPPEN JEGYEZD MEG AZ EREDETI POZICIÓJÁT A NGY CSAVARNAK, pl. egy filctollal! Ha változik, de még mindíg nem jó, csavarhatsz még rajta egy kicsit, de arra ügyelj, hogy a skálán az utolsó ponton belülre ne nagyon menj!
ki fogom próbálni,már megbeszéltük.
a hangok ugyanazok amiről már dumáltunk.olyan mintha valami ütne benne.nem kuplung.ütemesen érzem,és hallom amikor csinálja.de ha jól emlékszem csak melegen,de ebben már nem vagyok biztos.de nincs hatással semmire.idegesit.
egy srác aki szerelt már pár motort 40-ért csinálja meg.
Gyakorlatilag is. . .
Próbáld ki a Zoli CBR fékjét, az áll. sokkal jobb lett és csak a tárcsa meg a betétek vannak cserélve. Esetleg még a felső munkahengert éri meg lecserélni egy radiálisra, de a nyergeket már nem biztos, hogy megéri. Milyen hangok jönnek a blokkból?
akkó az enyém legalább 16.neked meg 98-ast kéne tankolnod elvileg?
11,2 a régié, 12,5 az újé, az enyém meg 13
bár a télen szét fogom szedetni a blokkot,hogy mi a szar az a furcsa hang.
hát ez a veszély engem nem fenyeget,hogy belepiszkáljak a motorba.a féket viszont át fogom alakittatni,az biztos,mert ez egy szar.
lényegében tök mind1 nekünk mit irnak oda.
de tuningosoknak nem,még esetleg növelhetik az értéket
de megvan a veszélye ,nem fogják birni a csapágyak,hajtókar...
régen sámsonjaimat igy tuningoltam,hengerfejböl levétel(dupla csavarozás),és ezzel növeltem a kompresziót,szerintem még mai napig belepiszkálnak ezzel a módszerrel,csak ha ezeket az értékekeket feszegeted "repül a repül a" hengerfej