szerencsére lelki bajom nem lett belőle, parázni nem parázok a kanyaroktól, a legdurvább fizikai bajom pedig 1,5 nap csukló és derék fájás volt belőle.
szóval én már ismét a régi vagyok, nem úgy mint a busa de avval most nincs időm foglalkozni... majd októberben...
az esés amúgy 95.7km/h -nál volt (gps logok alapján), ennél durvább soha ne történjen!
Jó reggelt!
Tudom, csak nagyon drága a kiszállítás! A 345 fontos csomagom 230 ért küldenék el! De ajánlottak egy céget, akik 15e forintért elhoznák. Amit szeretnék, azt e-bay-en nem találtam. Csak arra voltam kíváncsi, hallottál-e már róluk.
Én sajnos csak holnap tudom megcsinálni, mert a gyerek lenyúlta a "gyors" számítógépet.
Amúgy meg köszi a felvezetést. Akkor mentem a legjobb körömet.
Ha meglesz beírom majd ide.
Még egyszer köszi
Sirály!
Akkor pont nem ment a kamerám, mikor Talma egy Bandittal úgy került ki mint egy pocsolyát. Majdnem leszálltam a motorról menet közben mert azt hittem állok
Andrew Kabai!
Bocsi hogy köszönés nélkül jöttem el, de sietnem kellett haza.
Ha megvágtam a videót rólad, akkor feldobom a YouTube-ra.
Remélem sikerült amit rólam csináltál
e-mailon biztos nem,mert nincs idöm hetekig töltögetni rá!
De feltöltötöm a képtáramba,és onnan le tudja tölteni! Persze csak ha gondoljátok!Az se gond,hogy ne lássa más(ha ugy szeretnétek),le kodolom,és megadom a kodot!Akkor csak az tudja megnyitni,aki tudja a kodot!
Jelezzétek hogy legyen!
Szia Zoo!
Csak most láttam, hogy írtál a fotógalériámba, úgy 1 hónapja!Én nem töltöttem fel a képeket sehova, Gábornak kiírtam cd-re, Milkának meg elvittem pendrive-n!Nem tudom , hogy jut el hozzád.Esetleg gmail-n?
Üdv!
szerencsére lelki bajom nem lett belőle, parázni nem parázok a kanyaroktól, a legdurvább fizikai bajom pedig 1,5 nap csukló és derék fájás volt belőle.
szóval én már ismét a régi vagyok, nem úgy mint a busa de avval most nincs időm foglalkozni... majd októberben...
az esés amúgy 95.7km/h -nál volt (gps logok alapján), ennél durvább soha ne történjen!
azért látszik, h elég ramatyul ülöm a gépet , még szokni kell a gixert
ITT megnézheted jobb felbontásban.
Sajnos nekem nincs jobb kamerám
Tudom, csak nagyon drága a kiszállítás! A 345 fontos csomagom 230 ért küldenék el! De ajánlottak egy céget, akik 15e forintért elhoznák. Amit szeretnék, azt e-bay-en nem találtam. Csak arra voltam kíváncsi, hallottál-e már róluk.
Jó éjt
Ide felrakom a vididet mert elkészült. De a YouTube-ra csak holnap mert az 2-3 óra
tud valaki Irorszagi motoros linket?kuldjetek mar legyszives.
kösz
Amúgy meg köszi a felvezetést. Akkor mentem a legjobb körömet.
Ha meglesz beírom majd ide.
Még egyszer köszi
http://www.youtube.com/watch?v...
720p -ben nézd
Akkor pont nem ment a kamerám, mikor Talma egy Bandittal úgy került ki mint egy pocsolyát. Majdnem leszálltam a motorról menet közben mert azt hittem állok
én is ép' a rólad készült felvételen dolgozok, hamarosan megy youtubra és dobom a linket!
Bocsi hogy köszönés nélkül jöttem el, de sietnem kellett haza.
Ha megvágtam a videót rólad, akkor feldobom a YouTube-ra.
Remélem sikerült amit rólam csináltál
akkor már csak Zoo-nak kéne nyilatkoznia,oszt tölem mehet!Az uj netem szerintem olyan 20-perc alatt feltölja az összeset!
De feltöltötöm a képtáramba,és onnan le tudja tölteni! Persze csak ha gondoljátok!Az se gond,hogy ne lássa más(ha ugy szeretnétek),le kodolom,és megadom a kodot!Akkor csak az tudja megnyitni,aki tudja a kodot!
Jelezzétek hogy legyen!
Csak most láttam, hogy írtál a fotógalériámba, úgy 1 hónapja!Én nem töltöttem fel a képeket sehova, Gábornak kiírtam cd-re, Milkának meg elvittem pendrive-n!Nem tudom , hogy jut el hozzád.Esetleg gmail-n?
Üdv!
Megneztem, kb 199 merfoldre van tolem.
De ugy latom, interneten lehet vasarolni, es hazhoz is kuldik.
En Ebay parti vagyok :):)