Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt mondod most
Köszönöm!

Kicsit féltem, amikor megrendeltem, mert nem voltam biztos benne, hogy annyit javít a motoron, mint amannyibe kerül.
Azt hittem, hogy tökéletes a motorom, még mondtam Agonak is, hogy semmi bajom nincs vele, és remélem, hogy nem az ablakon dobom ki a pénzt.
Megérte megvenni!

Oktoberben rakatom bele a Hyperpro progressiv rugókat az első telószárba, remélem, hogy jobb lesz az első futóművem, mert már csak az az egyetlen pontja a motornak, min még szeretnék javítani.
Ezek teljesen jó adatok, használd egészséggel, balesetmentesen!
Az FI tunert rakattam bele.
Összeségében nem növeli a teljesítmént, de a középtartományban sokkal-sokkal harapósabb lett.
Nekem minden gyári, csak a Martin dobok vannak felrakva, és így 170 Le, és 150 Nym a nyomaték.
Megmérte, és eredetileg volt olyan tartomány, ahol sokat kapott, és volt olyan ahol kevesett, így a fogyastásra nem is volt panaszom, de sok esetben mégsem az optimáls benzin levegőkeveréket kapta motor.
Most elvileg minden fordulaton optimális a benzin levegőkeverék.
Raktál bele Power Commandert? Vagy azt az új FI tunert? Mennyi lett a teljesímény?
Jó estét mindenkinek!

Ma Ago sagítségével szép sorba lettek igazítva a lovak a motoromba...
Sokkal jobb, egyenletesebb lett a motor!
Nekem anno azt mondták"nem a mennyiség,hanem a minöség a lényeg"!
Igen
Nagy élet van itt mostanában...
Meg ha nem kell féltenie a gépét,mondjuk hogy összetöri,és egy halom pénzt locsol rá utánna!
Mindegy, mert már Miszter Bácsival lerendeztem. . .
estét!
ha valaki tud motorozni, mindegy milyen géppel van...

http://youtu.be/btRvVLA0KzM
Szó sem lehet róla
Az úgy jó ahogy utaltam
Nem kellene jelentkezni egy csapattal?
Esőmentes napsütéses szép hetet mindenkinek!

Ha lehet csatlakoznék a szerdai naphoz!
Értem!
Oda fogok figyelni!
Rossz embereknek engeded meg, hogy utalgassanak neked. . .
Nekem bezzeg sinki se utal többet!
Sööööööööööööööt!Még azt se ami jár!
Napos napot kívánok mindenkinek!
Menyus, egy kicsit sok pénzt küldtél, kérj el egy ezrest Mr. Hayabusától, ő meg csak 8-at utaljon!