I see you offer priceless info.Congratulations, and keep posting to us. Do have some sort of email system where your blog posts emailed to me? http://www.saleuggbootsde.com/
még nem próbáltam
itt nagyon istenitik akik mociztak vele,latom tobbek hasznaltak mar mas gumakat...olvass ra,nem irnak rosszakat de egy sem hayabusan hasznalta,,,az ar is nagyon jó annyiért az tuti 120 eu csak az elso gumim metzellerel M5 metz M1 hasznalók
Elnézést, hogy bele pofázok, de nekem az XX-n is hátul Pilot road 2ct van!Úgy 9000 km után kezdett kocka lenni, de sokat autópályáztam az idén!Szerintem is megfelelő lehet az előző 'busára!Üdv!
hali
kész csoda hogy irtál,úgy el vagy tünve...
hátra mindenképp ajánlom pilot road2 ct
már 8000km van benne és most láttam hogy kis kockásodás jelenkezik mikor a haver kipróbálta a mocit...hú de szokatlan volt az R6 csak úgy kotort a kanyarokban...
elöre még mindig dilemázok
Angel vagy metcz M5 de döl a metzeller javára,,
keveset megyek,ragadjon az eleje...
mindenaposra angelt ajánl itt a futárok azzal kotornak hidd el elég elmebetegen mennek! ha ezt birja akkor emelem sisakom
kemény volt a körfutásom....
valaki ki megy?
and
Do you have.....
and
short
nekem is lenni helyes írási hibáim ,de itt lenni sok
http://www.saleuggbootsde.com/
itt nagyon istenitik akik mociztak vele,latom tobbek hasznaltak mar mas gumakat...olvass ra,nem irnak rosszakat de egy sem hayabusan hasznalta,,,az ar is nagyon jó annyiért az tuti 120 eu csak az elso gumim metzellerel M5
metz M1 hasznalók
Nezz mar ra erre teso, ez nem lenne jo ?
Most ha kibir hatul 6k-t, az mar nekem jo lenne, de nem tudom ezt ajanlanad-e ?
Ennel akkor jobb a pilot road2 ct ?
Nekem a bridgek bevaltak, de halgatok az okos szora, gondolom nem veletlen dragabb a michel
valamiért állandoan megszakad!
még probálkozom vele a napokba,de lehet nem fog menni!
Akkor elkezdem feldozerolni!
kész csoda hogy irtál,úgy el vagy tünve...
hátra mindenképp ajánlom pilot road2 ct
már 8000km van benne és most láttam hogy kis kockásodás jelenkezik mikor a haver kipróbálta a mocit...hú de szokatlan volt az R6 csak úgy kotort a kanyarokban...
elöre még mindig dilemázok
Angel vagy metcz M5 de döl a metzeller javára,,
keveset megyek,ragadjon az eleje...
mindenaposra angelt ajánl itt a futárok azzal kotornak hidd el elég elmebetegen mennek! ha ezt birja akkor emelem sisakom
Kösz.
eladni probalok...
www.biker.ie
nem bírnak egy légtérben aludni!