Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Perpillanat egy Tarot 450Pro összeszerelésével küzdök, de nem merem összerakni, mert tudom, hogy úgyis összetöröm.
Lajos?! óóó... nekem is ő segített nagyon sokat, csak én még az SV-s koromból ismerem. rcmodell fórum? milyen heli? repülő nincs?
Szabó Lajos mondta... Én most kezdtem RC helikopterezni, a gépem készülőfélben, végül is én is a helibuy-ról rendeltem meg ezt az usb-s kütyüt, a fél napom ráment, mire működésre bírtam, de végre megy...
nocsak, milyen kémeid vannak?!

volt egy ilyenem csak úgy tűnt, h meghalt. semmire nem reagált bedugva, led sem égett...
erre rendeltem egy ilyet (ami már meg is jött egy jó ideje) de mire megjött a másik ismét újra működött, szóval most már van tartalékom is

netán Robotoson kívül te is RC-zel?
köszi, ez a projekt nekem valszeg halasztódik jövőre!
Kémeim jelentették, hogy esetleg szükséged van egy ilyenre, kb 6-7 dolcsi postaköltségért 1-1,5 hét alatt itthon van...
Én úgy csináltam, hogy melegragasztó pisztollyal megfogattam pár helyen, majd mikor megszilárdult, körberagasztottam FBS-el.
Egyszerű a recept, csak egy egész napi művelet, ha nem gyors kötésű ragasztót választasz.
Homasitában megveszed a hálót, leszeded az idomokat, kivágod a lukak méretére a hálót. Ha nem tetszik a háló színe lefested Pl. kobászszír színre. Beragasztod, ha megszáradt a ragasztó, vissza az idom és már kész is van a hálózás.
de elmondom személyesen is.
na majd kifaggatlak róla ha összefutunk!
A hálózást, én csináltam az egyik nagyon jó barátommal!
köszi a képeket
így már tényleg nem annyira hívalkodó, de nekem a sima gyári fekete valahogy mégis jobban bejön

az oldalidomba a fém hálózást hol, hogyan, kivel csináltattad?
Szép napot!
felszerelve, nem annyira rikító, mint a hirdetésben, a képen látható!
Deklivédő fejlemények: A lenti 3 jelentkezőnek megrendeltem, ki is fizettem. kérném majd a kapcsolatot vegyék fel velem (már akivel még nem beszéltem). Akik még nem jelentkeztek, azok sem maradnak le semmiről, mert folyamatosan lehet a rendelni.
Ha valakinek ingerenciája lenne deklivédőre (utángyártott, kínai gyártmány) akkor legyen szíves erre a listára feliratkozni:
1.Menyus
2.Fiveurban
3.Mr.Hayabusa-fekete szín-Feketétől!
a termékről a következő linken lehet tájékozódni:
fekete
ezüst
A szállítás ingyenes, én sem teszek rá semmilyen százalékot magamnak, pusztán a segítség szándéka vezérel, így viszont semmilyen felelősséget nem tudok vállalni a termékért, sem azért, hogy esetleg a postán elvész (nyilván, ekkor megteszem a szükséges lépéseket, hogy a pénzeteket visszaszerezzem), sem, hogy megvámolják a kedves magyar pénzügyőrök(erre azért elég kevés az esély Kínából). Ha ennek tükrében is lesz érdeklődő, az jelentkezzen!
Közben rájöttem, hogy teljesen felesleges listát írni, mivel úgyis mindenkinek a címére fogom küldetni a cuccost, így szükséges, lenne, hogy valamilyen formában még egyszer tudassátok velem, hogy hol is laktok, mert kettőtök címe megvolt, de nem tudom, hogy hová mentettem el... email, skype, stb, meg írjátok meg, hogy milyen szín is kellene.
Ha valakinek ingerenciája lenne deklivédőre (utángyártott, kínai gyártmány) akkor legyen szíves erre a listára feliratkozni:
1.Menyus
2.Fiveurban
3.
fekete
ezüst
A szállítás ingyenes, én sem teszek rá semmilyen százalékot magamnak, pusztán a segítség szándéka vezérel, így viszont semmilyen felelősséget nem tudok vállalni a termékért, sem azért, hogy esetleg a postán elvész (nyilván, ekkor megteszem a szükséges lépéseket, hogy a pénzeteket visszaszerezzem), sem, hogy megvámolják a kedves magyar pénzügyőrök(erre azért elég kevés az esély Kínából). Ha ennek tükrében is lesz érdeklődő, az jelentkezzen!
fényképed nincs a felszerelt dekniről?
kíváncsi vagyok, h milyen a motoron evvel a rikító fehér busa jellel...
nem irtadfistvánnak milyen cínü kell,,,de tippelek "fekete"!
Szép napot!

Az FIstván által beszerzett generátor fedelem, az elvárásoknak megfelelő! csavarok vannak a csomagban, de tömítés nincsen, azzal kell számolni. Szerintem jó minőségű. Azt még nem tudom mennyire kopik az aszfalton?
HonKongból időben megérkezett, a magyar posta keverte el egy kis időre. Ha valakinek gondja adódik, nem kapja meg a csomagot, szívesen utána nézek a vámhivatalban.
1.Menyus
2.
3.
fekete
ezüst
Hey yo metre jársz, mi jot csinálsz?