Szép napot!
na kezdek összebarátkozni a busával
volt rá időm mert 5 nap alatt tettem bele 2600km
az alpokban!
no de melegen nem hajlandó, csak nehezen elindulni...
a motorradban már feladták...
A multkori folytatása, utólsó futam. De megyek, semmi pénzért ki nem hagynám. Bár csak nézőnek.
Kijössz? Délelőtt időmérők, délután futamok.
És várjuk a vidit!
Oh Baszki - nagyon sajnalom...mi serult a gepen?
halistennek neked semmi bajod, ez a lenyeg. ha ruhat, kesztyut javittatni kell van cimem: www.katayunga.hu
bukoval vigyazz, ha koccant a foldhoz ne rizikozz vele
az ido amit mentel brutal jo de inkabb a kisgixxerrel bakker mert az ember szive megszakad a busaert
Sajnálom ami történt: Pont láttam
Az a jó hogy neked nem lett bajod és a vas is a saját lábán ment haza.
Nem áztál meg?
Ja és örülök hogy személyesen is találkoztunk , de legközelebb ne így búcsúzzunk
Én meg azt mondom le a kalappal! Busával a 2:11 igen odabaszós idő!
A gixivel meg dobálhatod majd a 2:0-ás köröket... Örülök ,hogy egyben!
Holnap kijössz versenyre?
nos, vegyes érzelmekkel érkeztem haza a mai MERSZ-ről.
egyrészről hideg volt, de nem esett, cserébe viszont tök kevesen voltunk és lehetett menni.
az időmet sikerült letolni 2:11.6 viszont ismét bebizonyosodott, hogy a busa nem az az igazán pályagép
+2 ben felfeküdt a deknire és kiemelt úhogy kicsúsztuk szivacsfalig a bulit.
a gépen semmi gáz, csak az idomok a bal oldalon (áááááááááááá ) nem igazán az eredeti minőségben vannak, dekni is erősen kopott de legalább nem lyukadt ki.
én is megúsztam, kapott a bőr cucc, a kesztyű, a csizma és egy pöttyet a bukós is.
rohadjak meg, felgumiztatom asszony gépét és még idén kiviszem azt a kurva gixert a busa helyett
az való oda, de azért evvel menni nem kicsit más és egy élmény
http://sportmotor.hu/motoros_v...
és youtube-on HD-ban:
http://youtu.be/GKsfmShv9Gk
neked viszont jó szurkolást!
Szép napot mindenkinek!
na kezdek összebarátkozni a busával
volt rá időm mert 5 nap alatt tettem bele 2600km
az alpokban!
no de melegen nem hajlandó, csak nehezen elindulni...
a motorradban már feladták...
Kijössz? Délelőtt időmérők, délután futamok.
És várjuk a vidit!
De olyan szikra esőt már rég láttam
bal oldali idomzat, dekni, lábtartó vége, kipu egy picit, hátsó lámpa búra, ennyi a baj.
holnap mikor és milyen verseny lesz?
ugye még nem mész?
halistennek neked semmi bajod, ez a lenyeg. ha ruhat, kesztyut javittatni kell van cimem: www.katayunga.hu
bukoval vigyazz, ha koccant a foldhoz ne rizikozz vele
az ido amit mentel brutal jo de inkabb a kisgixxerrel bakker mert az ember szive megszakad a busaert
Az a jó hogy neked nem lett bajod és a vas is a saját lábán ment haza.
Nem áztál meg?
Ja és örülök hogy személyesen is találkoztunk , de legközelebb ne így búcsúzzunk
A többi
Milyen gumid van?
A gixivel meg dobálhatod majd a 2:0-ás köröket... Örülök ,hogy egyben!
Holnap kijössz versenyre?
egyrészről hideg volt, de nem esett, cserébe viszont tök kevesen voltunk és lehetett menni.
az időmet sikerült letolni 2:11.6 viszont ismét bebizonyosodott, hogy a busa nem az az igazán pályagép
+2 ben felfeküdt a deknire és kiemelt úhogy kicsúsztuk szivacsfalig a bulit.
a gépen semmi gáz, csak az idomok a bal oldalon (áááááááááááá ) nem igazán az eredeti minőségben vannak, dekni is erősen kopott de legalább nem lyukadt ki.
én is megúsztam, kapott a bőr cucc, a kesztyű, a csizma és egy pöttyet a bukós is.
rohadjak meg, felgumiztatom asszony gépét és még idén kiviszem azt a kurva gixert a busa helyett
az való oda, de azért evvel menni nem kicsit más és egy élmény
ez van...