Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap felhívom!
Five, Robotos bacsi hirdet egyet korrekt aron!
Keresek K8 plexit!
De!
Ez nem a Duna mellett van?
Ha visszajött akkor küldöm oda
Sebaj, mivel nem tudom felhasználni, visszakerül hozzád azt hiszem ...
Ezt ma löttük nektek!
Ha valakinek ingerenciája lenne deklivédőre (utángyártott, kínai gyártmány) akkor legyen szíves erre a listára feliratkozni:
1.
2.
3.
a termékről a következő linken lehet tájékozódni:
fekete
ezüst
A szállítás ingyenes, én sem teszek rá semmilyen százalékot magamnak, pusztán a segítség szándéka vezérel, így viszont semmilyen felelősséget nem tudok vállalni a termékért, sem azért, hogy esetleg a postán elvész (nyilván, ekkor megteszem a szükséges lépéseket, hogy a pénzeteket visszaszerezzem), sem, hogy megvámolják a kedves magyar pénzügyőrök(erre azért elég kevés az esély Kínából ). Ha ennek tükrében is lesz érdeklődő, az jelentkezzen!
Elszúrtam.
Közben átküldtem ai itt publikus mail-ra
Az optometrista2010@freemail.hu ra...köszi szépen!
Én nem tudom nekem a gixin milyen van, csak azt hogy megvédte a deklit a 13.-ai fikázásomnál.....
Igaz a csuszásnál lilukadt, de nem kevesetz csuszott a motor.
Ahogy elnéztem sima karbon paplan meg mügyanta és ennyi. Kb 4-5 mm vastag.
Házilag is simán elkészithető, semmi bonyolult nincs benne!

Sziasztok!

Valaki (valakik) ma este ring?
Szerintem a piaci áron kívűl az állapot határozza meg igazán egy motor árát. És itt azok az emberek vannak hátrányban, akik gondosan karbantartott, nem szétgyilkolt, valóban jó állapotú motort szertnének eladni.
Tele van az ország olyan motorral, aminek csak a hirdetése szép és jó.
Skáig gyártották kissebb változtatásokkal a Hayabusát, éppen ezért lehet az, hogy egy 2000-es többet ér mint egy 2006-os gyártású motor.
Láttam már olyan k8-ast, hogy csak pislogtam, mert nem hittem a szememnek, hogy hogy lehet ilyen rövid idő alatt egy motort ennyire leharcolni.
Hi!
350Km-es órával gyárilag fojtatlan verzió Kuriózum! sztem is nagyon alul pozicionáltad a vételárat igaz ,h kifele megyünk a szezonból... Ha tudnál várni tavaszig MIN másfélszer ennyit kapnál érte sztem, ha nincs benne rengeteg km ( mondjuk ez orvosolható de ezt nem tőlem hallottad!).
Keresek ujratölthetö gázpalackot!
5,5 vagy 11-kilosat!
ha valakinek van eladó,szoljon!
Mármint, hogy a Pascalplastos védő 10 mm-es, ezzel a kínaival sajnos semmilyen tapasztalatom nincs.
Hogy ez a deklivédő konkrétan milyen, azt nem tudom, anno láttam a szlovák Robi féle (Pascalplast-os) deklivédőt GSXR1000-re, az olyan kemény volt, mint a kő. rugalmas is valamelyest, abban jobban bíznék, de sajnos ők nem foglalkoznak Hayabusával, másrészt meg majd 10mm vastag ez a védő, ezzel is csökkenne a szabad magasság. Inkább a motor hátsó részét próbálnám megemelni, meg egy keményebb rugót tennék előre, hogy ne üljön be annyira kanyarban a motor
Sziasztok!
Karbon generátor védőt vettem eredeti gyárit. Ragasztós, de nagyon odaragadt. 20.000 Ft volt posta költséggel együtt.Remélem egyelőre nem kell tesztelni, de biztos ér valamit.
Gabi bácsi a farokidom csak hétfőn vagy kedden lessz kész!
Vidd fel az árát mert nagyon olcsó
Milyen email-ra küldjem?
és ez szerinted nyújt érdemleges védelmet kanyarban leééréskor?
szerintem ez csak egy ráragasztható feltét
ezt vhogy rá kell rakni a sima deknire v ez önnálló dekni fedél lenne?