Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megmondom, ha megmondod, hogy mi volt a baja a motorodnak. Amúgy én 3000-est (kissé sárgás) vagy 4300-ast (fehér) ajánlanék, mert a rend derék őrei azt szúrják ki a legkevésbé.
Nekem 6000K van benne
Sziasztok kedves Fórumozók!
A segítségeteket szeretném kérni. Milyen xenon izzót ajánlotok a busához (városi,reflektor)?
Szép napot mindenkinek
bocsi most olvastam végig így nem is kérdeztem semmit
Üdvözletem mindenkinek!

Csakany olvastam, h 2000es évjárathoz való milyen árban tudnád ezt beszerezni mert az én kis madaram épp ez az évjárat és gondolkozom egy power commander beszerzésében.
Segítséged előre is köszönöm vagy ha a csapatban van valakinek fölöslegese akkor gondoljon rám
Ok!Köszönöm!
keress meg a feket663 fríméles címen!
Ez Szuper!A 80 dolcsis tetszene,hogyan tehetném magamévá,mert az ebay-ról több dolgot is szeretnék,de nem értek hozzá!Sajnos!
mondjuk attól, hogy lassú a neted, talán üzenetváltásra tudod használni és akkor nem szennyezzük be a fórumot mindenféle üzleteléssel, meg én is látom egyből, ha válaszolsz.
akkor válaszolok itt:
van kipróbált minőségű 80 dolcsi körüli áron: ITT.

vagy ismeretlen minőségű 40-ért ITT.
Sajnos nincs,ráadásul a netem is nagyon lassú! Valami más megoldást esetleg tudsz javasolni?
nincs skypeod?
Sziasztok!

Ezt egy lány írta a CSAM- on. Remélem nem haragszik meg, hogy elhoztam ide az írását, de úgy éreztem meg kell tennem....

"Ahogyan minden évben, idén is eljött a várva várt tavasz és tudtuk, hogy a jó idő közeledtével jönni fog a rossz hír is, hogy valaki- valahol elindult elsőként, már Égi motorosként az Őrangyallá válás útján…
Mint minden évben, idén is hullattunk könnyeket, felbőgettük a motorokat, Értük…
- és ez, míg világ a világ, mindig is így lesz…
Bármikor meghallom, hogy motoros baleset történt, összeugrik a gyomrom, és abban reménykedem, hogy nehogy közülünk legyen valaki… - Önző dolog talán? Nem! Nem az!
Mindenki ezt kívánja, de a kívánságok nem mindig teljesülnek, mert van nálunk erősebb hatalom, ami befolyásolhatja utunk…
Egyszer eljön az idő és Mi, akik ilyen életformát választottunk, ezzel tisztában vagyunk és ennek tudatában ülünk fel nap mint nap és nézünk szembe a sorsunkkal!
Gyönyörű helyek, feledhetetlen élmények, új ismerősök, megszűnő tér és idő, csak Ő és Mi, egy életforma, amit csak az ért, aki benne él…
Egy csodás világ ami megnyílik előttünk és ha eljön az idő, be is záródik mögöttünk a kapu…
Egy a cél, aminek lebegnie kell előttünk, hogy visszaérkezzünk oda, ahonnan és akikkel elindultunk, ahol felültünk és ahol még mosolyogva vártuk az előttünk álló utat!
Vegyes érzelmekkel teli világ ez, veszély, bánat, búcsú és könnyekkel teli pillanatok váltják egymást a boldogsággal és szabadsággal teli hónapok alatt…
- majd új nap kel fel és megyünk tovább, mert mennünk kell, mert visz a szívünk, egy testben két lélekkel, ember és gép összeforr, és egységben hódítja meg a teret!
Így mennek a kilométerek tavasztól őszig, erőssé tesz a folyamatosan váltakozó érzelem, mert erősnek kell lennünk, hogy egyszer majd Őrangyalként mi is megálljuk a helyünk!
A szezon vége felé közeledve, az ősz szakállú napokat kihasználva ül nyeregbe mindenki és lovagolja meg az utolsó simogató napsugarakat…
Az elvonási tünetek jeleit már most észre lehet venni, mert kötelező jelleggel pattanunk motorra, ahogyan eljön egy napsugaras délután vagy hétvége… - kihasználván a jó idő utolsó próbálkozásait! És az Ősz a maga szépségével együtt, a lehulló falevelekkel bearanyozott utakon továbbra is dolgozik, elvesz és ad, ha kell…
Elvesz barátot, társat, családtagot és ismerőst…
Ad élményt, élvezetet, emléket és adja az elmaradhatatlan könnycseppeket is…
Elválaszthatatlan dolgokat tár elénk a sors akkor is, amikor már a következő tavasz első szikráiról ábrándozunk…
- hogy tudjuk, érezzük mekkora kincset tarthatunk a kezünkben és hiába választottuk ezt a veszélyes életformát, tudjuk, hogy ez a kincs az Életünk!
Érezteti velünk az Őrangyalok történeteivel, hiányával, emlékeivel, hogy akik még itt vagyunk mennyire fontosnak kell, hogy legyünk egymásnak, mert mikor elvész, csak akkor érezzünk hiányát, mindaddig megszokott a jelenléte…

Vigyázzatok Ránk Halhatatlan Égi Motorosok!

Vigyázzunk Egymásra Megszállott, Földi, Motoros Szívű Barátok!

„Csak az nem halhatatlan, ki elfelejthető…”
(dr. Herz)"

Ahogy ott is, mi is itt emlékezzünk meg Őrangyallá vált társainkról...

Köszönöm a felvilágosítást,máris tisztábban látok! Egyenlőre akkor marad minden a régiben! Viszont lenne 1 kérdésem!Honnan lehet beszerezni az első lámpára olyan sötétitett plexit,vagy mit?Előre is köszi!
Ok!Azért köszi!
Nincs mit!
Csak akkor érdemes Power Commandert vásárolni, ha rászánod a pénzt a fékpadi beállításra is (kb. 40000), mert anélkül szinte sz@rt sem ér, nem beszélve arról, hogy ezeket a soros portos cuccokat még az akkreditált beállítóhelyek (Ago motors, Végh Jana) sem fogadják szívesen, mivel tudomásom szerint nem támogatja a fékpad automatikus beállító rendszere, kvázi, lehet, hogy még többe kerül a beállítása... Ha valaki most akar ilyen injektor buzerátor kütyüt vásárolni, én a Motty AFR-t tudnám javasolni, rugalmasabb, több mindent tud, és kb. annyiba kerül, mint egy PC+beállítás, viszont automatikusan történik az injektortérkép utánállítása, nem kell fékpadra vinni. Itt a fórumon is többen használják megelégedéssel, pl. én is. Ha meg szűkebb a keret, akkor AGO árul egy FI tuner nevű szerkezetet, ami fékpadon beállítva perpill. 60000 ft kompletten.
Külföldről lenne behozva, de így nem foglalkozom vele.
Úgyhogy nem aktuális.
Köszönöm a felvilágosítást!
Szia!Esetleg engem érdekelne ez a szerkezet,ha eladó lenne!
Nem lehet beépíteni, mert teljesen más a vezérlőelektronika, a 99-00-on asszem 16 bites, az újon meg 32, ha jól emlékszem, de még a 01-es modellé is ezektől különböző, csak a 2002 utániaké jó 2007-ig
Sziasztok!
Power Commandert ami 99-2000-res busához való, be lehet építeni 2007-es busába?
Mi változott a motoron az évek során?(tiltáson kívül)
Ilyet tudnék most szerezni!
Vagy nem érdemes foglalkozni vele?
Köszi előre is!