Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naná!Remélem!
Igen csak már nem 20 éves és nem égetem a gumit, nem takarom a rendszámom, sőt még egykerekezni se tudok.
Ő régóta itt van,mint mi egypáran....
Remélem lesz még alkalom, hogy egymást vidizük
Az meg a "RaceChrono2 avi"
Ebbe kell beilleszteni a RaceChrono-ból exportált "csv" formátumú fájlt
Köszönöm szépen!
Miaz hogy nem oda valo?
Motoros vagy nem?
sztem feket nem a vágóprogramra magára gondolt, hanem h mivel illeszted oda a gyorsulás, sebesség, stb. infókat...

persze lehet h rosszul gondolom
Köszi!
Csak volt már ahonnan elküldtek mert "nem oda való vagyok"
Pedig nem ma kezdtem se a fórumozást, se a motorozást.
szerintem nem mondtál rosszat, csak ahányan vagyunk annyi félére esküszünk
szóval elnézés kérésnek helye sincs!
Ezért ne kérj elnézést!
Legalábbis szerintem!Nem szöget árultál a forumon!
Egyébként nekem tetszett!Kétszer néztem végig!5-ös!
Corel VideoStudio Pro X3
fasza lett! én is ki fogom most már próbálni vhol ezt a racechrono videó módot, csak linux alá nincs konvertáló programjuk :(
racechrono2avi mixeli össze a gps tracklog-ból kinyert alapján az infókat a videóval
Azonnal mondd meg, hogy ezt milyen videovágó programmal lehet megcsinálni!
Bocsi a topiktól az off-ért de végre elkészült
Nem valami jó minőségű (nekem is csak Mini kamerám van) de sikerült összevágnom a Race Chrono programommal.
Íme hátulról Mr. Hayabusa Videó
Értem!
Én is a tanultak alapján nyilatkoztam!De akkor töled,és mindenkitöl elnézést kérek,amiért téves,rossz informáciot irtam!
Végül is nekem mindegy,de már olyan szálkás lettél a 3 kilós súlyzótól,hogy kötelességemnek érzem,hogy rád szóljak,hogy rakjál még rá vagy 5 kilót a fejlődésed érdekében!
Ez igy van baze...de Neked nem mind1 hol tologatom 3 kilóval?
köszi
Vasárnapi fertőszentmiklósi gyorsulás. 4-5. próbálkozásra összejött Máténak a 9.9x-es idő
Éntőlem mindenki azt rak bele amit akar, de sajnos az én iskolai tanulmányaim nem teszik lehetővé, hogy ne a legjobbat használjam.
első őszöm
Puha gumival miért csúszkálnál?