Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet!
Amit én beleraktam,az félszintetikus!
Egyébként a 15-évvel ezelött gyártott jármüveket még ásványi olajhoz tervezték!Ha jol csalodom,nem mindegy az olaj vastagsága miatt!Én probáltam az XX-be fullszintetikust(az volt a REPSOL),nem jött be!
és nem csúszkálsz vele 10-15 foknál?
De Te nem is mész Kavicsos!Te csak tologatod a kertben!
Helló ! Én is használtam ezt a típust , úgy tudom 2 komponensű , állatul lehet menni vele. nekem használtan 4 ezret ment el hátul.
Nagyon jó gumi, az van nekem is!
még egy kérdés:

Briantől vennék dunlop 209 gp racert újat párban, van valakinek tapasztalata a gumiról, őszi használat esetén.

tsanyi köszi a telefonos segítséget
Sajnos a nyírási nyomatéknak köze van a motor teljesítményéhez az olajoknál, a mai modern gépekbe biztosan nem raknék ásványi olajat, de nem rakok a 15 éves autómba sem.
Ott van a követelmény, API SF or SG, ez a minimum, de ennél ha jobbat teszel bele kárt nem okozol csak jót teszel vele, a 10W-40 pedig nem azt jelenti, hogy az csak ásványi lehet, a fullsyntek között is van 10W-40-es....

Már véstem!
Nem sértödöm könnyen,föleg ilyenen nem!
annyit hozzátennék,hogy az olaj minöségét(fajtáját)nem a motor ereje után választják,hanem hömérséklet(üzemi,legmagasabb) használási hely(város,autopálya,stb),illetve illesztési hézagok.A motor erejéhez van a legkevesebb köze az olaj választásának!
Én ezen semmit se látok,az olajrol!
De mindegy,mert nekem megvan a gyári,Magyarnyelvü!Abban meg 10W-40-et ir!Én ugy mond önszorgalombol tettem bele 50-est!Illetve azért,mert szinte csak melegben(nagy melegben)használom,és az 50-es talán jobban keni,mivel sürübb"vastagabb" egy kicsit!Ártani nem árthat!
Ja és motul van az enyémben is...
Tudod ez a félóra / 1 tank benya roulez...
Engem megnyugtat!
Hja...általában felhúzom magam rajta!
Felhúzós?
Hát nemtom...enyémben is pont ennyi van...de doxa...
12 ezres szerviz volt, de megyek vissza modulért és olajcserére is
igen
Azt üzeni Biri,hogy ne fürgyé le!
Csak óvatosan!
Már Lucas kutyája is simulós!
Szinkron volt?
A matricákat ne piszkáld!
szerdán megyek feléd