Busába a Te használatod mellett szerintem ez a legkevesebb.....a 3000-es az öreg légolajos gépekbe való az újakban gyenge lesz a kenés vele, igaz csöndes, de nem jó.....
a repsolt én is probáltam már egyszer!
Olyan 4-5 ezerig hibátlan volt,utánna hangosabb lett a vas,keményebb,pontatlanabb a válto!Nem is vártam meg az olajcsre végét,elötte ledobtam!
Mindegy a köridő.....a tegnap ismét a kanyarívekről,és a lábleérésről szólt,meg arról,hogy jól érezzem magam Veletek!
Majd csak akkor gyorsulok be,ha már frankón belőttem az íveket!
Várom a vidit ,ki tudod írni egy lemezre? Lehet róla szó?Én sajnos nem tudom innen leszedni,meg nem is érdemes sajnos,mert nagyon vissza kell butítani,hogy felmenjen....
Nagyon-nagyon gyors felépűlést kívánok!
És kitartást!
Ne felejstd el a motor csak egy tárgy, lényeg, hogy felépülsz...
Én is elbúcsuztam a bmwémtől... TUDOM MILYEN DOLOG
Komoly összeget megérne nekem,egy 4,45-ös köridö videon!
Persze az se baj,ha közben látni lehet,amint az izzadság cseppeg végig gördülnek ösz halántékán!
ha motul akkor sztem busába inkább ez.
Eddig olyan 4-ezer van benne,és hibátlanul teszi a dolgát!
Hogy milyen lessz 8-ezernél azt még nem tudom!
Olyan 4-5 ezerig hibátlan volt,utánna hangosabb lett a vas,keményebb,pontatlanabb a válto!Nem is vártam meg az olajcsre végét,elötte ledobtam!
keresem a legjobbat, de annyi infót kaptam hogy egyenlőre alszom rá
még egyszer köszi
motul mi?
üdv
akkor nálam nem tudom mi a gond de az enyém zakatol tőle és hallom a motor hangját sikítva szólít hogy cseréljem le róla azt a repsolt..
köszönöm a tanácsot
egy kicsit kavarog a fejem a sok olajfajtától, de lassan szűkül a kép
Majd csak akkor gyorsulok be,ha már frankón belőttem az íveket!
Várom a vidit ,ki tudod írni egy lemezre? Lehet róla szó?Én sajnos nem tudom innen leszedni,meg nem is érdemes sajnos,mert nagyon vissza kell butítani,hogy felmenjen....
De dolgozom az ügyön
És kitartást!
Ne felejstd el a motor csak egy tárgy, lényeg, hogy felépülsz...
Én is elbúcsuztam a bmwémtől... TUDOM MILYEN DOLOG
Persze az se baj,ha közben látni lehet,amint az izzadság cseppeg végig gördülnek ösz halántékán!
Mennyi legyen a köridőd? 1.58 jó lesz?