Túrázott ma valaki egy régebbi piros busával a 8ason utassal és egy német rendszámú csopperes kisérővel?
Kocsival találkoztunk velük Bp felé még Várpalota környékén előtt!
Az elején csodálkoztam h miért is tudom tartani a tempót kocsival v miért nem húznak el, aztán láttam, h szorgosan bevárja szegény a csopperes ürgét
Megvagy. Kár, h olyan gyorsan elmentél 8 után, láttam, h lejöttél, aztán oda akartam menni dumálni, de már indultál is.
Kérdések. Milyen típusú gumikat használsz? Mekkora méretűt?
Nagyon komolyan fordultál minden kanyarban.
Azon csodálkoztam, h a Busa oldala nem ér le. Behúzott lábbal térdkoptatón.
Hi!
Ez érdekes, az én praxisomban előfordult káreseményeknél a biztosító simán le...tojta mit csinálok a ronccsal! Levonta a totálkár összegéből az általa kikalkulált roncsértéket és csak a fennmaradó összeget köhögte ki nagy nehezen miután aláírattak 1 papírt ,h ezzel a káreseménnyel kapcsolatba ezek után semmilyen egyéb kárigénnyel nem fogok élni később ,plusz adtak egy névjegykártyát ahol szerintük megveszik a TK-s roncsot.
Csak nem ez is az unijonak köszönhető vagy csak biztosítója válogatja?!
Melyik biztosítónál van a fater kötelezője ?
Biri01 Ezt a részét hogy csináltad?
(De az elsőnél segítettem átugrani a fogon. Most is ezt fogom tenni.)
Talán így? A képen látható rugót tartó (12-s számú csavar) ki, rugó ki, és befelé betol egy kattanást a feszítő? Írd meg kérlek. Köszönöm!
én bekajáltam, ne cselezgessél ilyennel, mert szerintem ez is durva.
Nekem is elfacsarodott a szívem, h még egy crash, nem keresgéltem a trükköket...
mindenesetre védesd le gyorsan a neved, és add el a kawának elnevezheti rólad majd a legújabb modelljét, keselyűvadász
Ha tudom, hogy balesetem közzététele ilyen indulatokat vált ki, inkább lapítottam volna!
Életem jelenleg nehéz éjszakákból és kis örömöknek örülni tudó napokból áll!
Tegnap volt a kárfelvétel és most találkoztam a sólyommal a baleset óta először. Kicsit romosabb mint én. A gazdasági Total kár nem kérdés! A biztosító hamarosan felteszi egy licit oldalra és ott bárki tehet rá ajánlatot.
Még egyszer köszönöm a jókívánságokat!
Legyetek pozítivak, gyorsak, óvatosak és szerencsések.
Túrázott ma valaki egy régebbi piros busával a 8ason utassal és egy német rendszámú csopperes kisérővel?
Kocsival találkoztunk velük Bp felé még Várpalota környékén előtt!
Az elején csodálkoztam h miért is tudom tartani a tempót kocsival v miért nem húznak el, aztán láttam, h szorgosan bevárja szegény a csopperes ürgét
Idegőrlő lehetett
Kérdések. Milyen típusú gumikat használsz? Mekkora méretűt?
Nagyon komolyan fordultál minden kanyarban.
Azon csodálkoztam, h a Busa oldala nem ér le. Behúzott lábbal térdkoptatón.
Szép napot mindenkinek!
Ez érdekes, az én praxisomban előfordult káreseményeknél a biztosító simán le...tojta mit csinálok a ronccsal! Levonta a totálkár összegéből az általa kikalkulált roncsértéket és csak a fennmaradó összeget köhögte ki nagy nehezen miután aláírattak 1 papírt ,h ezzel a káreseménnyel kapcsolatba ezek után semmilyen egyéb kárigénnyel nem fogok élni később ,plusz adtak egy névjegykártyát ahol szerintük megveszik a TK-s roncsot.
Csak nem ez is az unijonak köszönhető vagy csak biztosítója válogatja?!
Melyik biztosítónál van a fater kötelezője ?
elég sokan voltunk, úhogy annyira nem lehetett zúzni, de azért néha így is lehetett jót menni!
készítettem videót, jövő héten felteszem majd vmikor.
Naggyon dúrván ment...
(De az elsőnél segítettem átugrani a fogon. Most is ezt fogom tenni.)
Talán így? A képen látható rugót tartó (12-s számú csavar) ki, rugó ki, és befelé betol egy kattanást a feszítő? Írd meg kérlek. Köszönöm!
Egyáltalán nem volt gáz és időpazarlás sem
Jól látszol végig!
Dobj egy levelet az andrew_kabai [kukac] freemail.hu címre és amint megvagyok a videóval elküldöm a linket!
én bekajáltam, ne cselezgessél ilyennel, mert szerintem ez is durva.
Nekem is elfacsarodott a szívem, h még egy crash, nem keresgéltem a trükköket...
mindenesetre védesd le gyorsan a neved, és add el a kawának elnevezheti rólad majd a legújabb modelljét, keselyűvadász
A tegnapi csapnivaló teljestményemre kár volt perceket pazarolni a felvételeidből... Semmi nem ment...
Ha tudom, hogy balesetem közzététele ilyen indulatokat vált ki, inkább lapítottam volna!
Életem jelenleg nehéz éjszakákból és kis örömöknek örülni tudó napokból áll!
Tegnap volt a kárfelvétel és most találkoztam a sólyommal a baleset óta először. Kicsit romosabb mint én. A gazdasági Total kár nem kérdés! A biztosító hamarosan felteszi egy licit oldalra és ott bárki tehet rá ajánlatot.
Még egyszer köszönöm a jókívánságokat!
Legyetek pozítivak, gyorsak, óvatosak és szerencsések.