Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Tiszteletem Mindenkinek! Így előre is, és látatlanból is a baleseteseknek jobbulást csakúgy mint a gépsasaiknak is. Sajnos Nekem még csak tervezeteben van a Hayabusa-m, ezért most kérném a véleményeteket, hogy ha ez problémát jelent a fórumon, azt jelezzétek felém mihamarabb. Így a fórum hangulatát nézve jónak tünnik, bár a mostani kellemetlen események, mely hála az égnek életeket nem követtek, megértendő. Örülök hogy létezik eme csodálatos motornak egy magyarországi rajongó tábora is. Na nem beszélek többet, ne az legyen itt hogy offolom a topikot.
Mindenkinek széles utat, gumifákat!
A sérülteknek pedig mihamarabbi gyógyulást kívánok.

Üdv.: Szabolcs.
U.i.: egy pár kép kedvcsinálónak, és elretentésnek-- Busa mint rendőrmotor.
Sziasztok !
Van gyári Hayabusa carbon tankpadom eladóban
A " " jeleim helyére gondolj oda ilyet: ha így jobb a lelki világodnak, és kevésbé untató / amúgy most Te tényleg a szmájlikon akadtál fent?
Hogy egy kis motorozásról is essen már szó ebben a topikban, sikeresen megjártuk a tesómmal a Csenger-Fenyősaszó(Zeteváralja mellett található ) távot, ahol végre személyesen is talákozhattam Hamvasat barátommal és a barátnőjével. Le a sapkával előtte, hogy milyen kulturált vacsorát rittyentettek nekünk. Az ottani utak remekek, kulturált szerpentinek sora van a környéken, a romániai autósok segítőkészek, sikerült baj nélkül megúszni a túrát
Kérdezd meg a "Közönség"véleményét rólam,ha akarod! .
Amúgy kezdesz untatni a kis " "baráti elfogultságot idéző jeleiddel ÍGY ISMERETLENÜL IS!
Egyéb ?
egy nem kimaradt "hogy nem fogtam fel"
Ennyire kérlek ne nézz értetlennek, hogy fogtam fel, hogy csel volt-e Emiatt is tettem fel a kérdést, hogy más szerint ez nem gusztustalan-e, de úgy tűnik nem...
"Szép" csel volt, tiszta szívemből gratulálok, hogy ilyet kitaláltál!
Ha egyszer nem volt elég a másikból public enemy-t csinálni, akkor hajrá még egyszer... nem igaz?

/ nem egyezik a véleményünk látom, ez önmagában egyáltalán nem probléma, nem vagyunk egyformák - még szerencse Viszont a megalázó "milyen ember vagy te?" és hasonló kérdéseid kissé túlzásnak tartottam... Azt hiszem ezt kulturáltabban is szóvá tehetted volna hasonló megjegyzések nélkül is - azt már nem is firtatom, hogy mennyire volt jogos, vagy sem...
Hát az tuti...! Ne segget nyaljunk vaze!
switcerland ban
a legmagasabb birság
Swedish driver gets £650,000 speeding fine""" igen 650ezer
érdekes cikk
125 mp/h val lepte tul a 74mp/h sebesség határt
197 lottek le
650 000 es birsag story
Egyéb kérdés?
Ridingsoul!
Ha még nem jöttél volna rá,akkor elárulom,hogy ez egy csel volt a "kis"barátodnak....mert sejtettem,hogy kell majd neki,rá is ugrott egyből!
Ne haragudj,de én ugyanazt gondolom még mindig,mint amit leírtam!Mifelénk nem így szokás viselkedni!
Én értem,és díjazom is,hogy kiálsz a barátodért!
Ez dícséretes dolog,és ritka egyben!
Egyetlen egy szóval sem sajnáltattam magam!
Lehet,hogy nem érted a leírtakat?Nyugodtan olvasd vissza még egyszer....
Ilyen fajta keselyűzés sohasem volt ezen a fórumon!
Ha megbántottalak az őszinteségemmel,akkor sajnálom,húzz egy sorszámot,de jobb ez így,mint bájcsevegni,és seggeket nyalni!
Maradtam tisztelettel!
Tittelett!
Én nem arra a keselyűzésre reagáltam, hanem a Mr. féle kamura (erre senki sem mondja azt, hogy milyen ember az ilyen, aki ilyesmivel szórakozik? ), amin megint páran elkezdtek lovagolni, Vele az élen... Hogy ez mire volt jó, az talán Ő majd kifejti. Kíváncsian várom
Akkor vedd a fáradságot, és olvasd már el a fórumot. Haya15 baleseti bejegyzése, majd az az közöttieket, amiben azt írja „nagy valószínűséggel” eladja. Közte senkinek nem kínálta fel eladásra. Mégis ketten is rárepültek már. Tornyi pedig kifejezetten nyomult, mert amikor a második emberke is rárepült, mint az ovisok, én voltam itt előbb, én kérdeztem elsőnek szöveggel jött.
Jól van. Köszi!
érdemes megnézni
Angel teszt 24 órás nagymadarakon

azt mondta a gumisom,érdemes felrakni nagyon jó hirtelen melegszik rögtön alkalmazkodik az esö foltos körülményekhez is,,és direkt nagymadaraknak tervezték,a kopás állóságát
Köszönő viszonyban sem vannak !
Én azt nem értem, hogy miért olyan meglepő, és gusztustalan dolog, ha valaki -akár baleset után- eladásra kínálja a motorját, és Urambocsá' másvalaki érdeklődni mer?
Akkor megérteném a keselyűzést, ha a tulaj eladási szándéka nélkül repült volna rá valaki. De így nem.
csak egy kis illem tan,nem gond hogy nem ismeri az ember csak tanulja meg..
mikor én is buktam és valaki oda jön akár személyesen is akár telefonon felhiv és ez játszódtt volna le tuti nem jó szemmel néztem volna!
remélem minden okés veszzö és jön a kérdés eladó a mocid?
ha már mindenképp szeretnél egy töröttet,és olcsón,elsö kézböl!
akkor a gazdájához legyél feltétlen óvatos közeledésel!
Ez nem márka kereskedés!
Ö a gazdája a mocinak,minden porcikáját imádja!
még törötten is képesek vagyunk nézegetni..és cikézik a gondolat az agyunkban hogy még menthetö e? vagy a NAGY DÖNTÉS ,megvállunk tölle!
Tehát,nem egyböl nyélgázon a kérdés!
hagyni kell üllepedjen a dolog,vagy adjál fel hirdetés az apróban,hogy törött hayabusa érdekel tulajdonostól!
mert te igy szeretnél ehhez a mocihoz hozzá jutni,erre van llehetöséged vagy akár mi...ebben nics semmi elitélni való!
de abban hogy körözöl a fejünk felett és megvárod a puttyot ,és ott teremsz,,ez nem épp illdomos!
tehát ne csodálkozz hogy megkapta !
Jól néz ki ez a kipu!

http://www.vanceandhines.com/p...

video:

Mr te meg jól adtad az az ívet, csak a mostanság történtek alapján a 98% elhitte. Kapd be! Jól átvertél!
Nekem is most már örökké fog itt-ott fájni a buktám óta. Nagyon sok mindenem megváltozott, másként működik. De élek. És ez a lényeg azt hiszem. Hallgasd meg a tanácsokat, (Orvosok, Zoo, stb) és próbáld meg betartani a általad jónak tűnőeket. És akkor elmondhatod te mindent megtettél. Fel a fejjel! Sok sikert!
Hát "ja", elég sok motorral elég sok kilómétert adott az élet eddig ez volt a N1. És én is romos vagyok.
Na mi van itt már megint?

Csak hogy kicsit eltereljem a figyelmet. Egy buta kérdés. Nagyon különbözőek a régi, és az új gépek plexi terén? Tehát még véletlenül sem stimmelnek? Egy kicsit sem?