sztem ponthogy a hring kellene neked. nagy pálya, jó aszfalt.
van pályaoktatás is ha érdekel, amúgy meg pl a MERSZ estéken a dobozos pályázók meg csopperesek mellett akármilyen kezdő is vagy, nem fogsz rosszul kinézni
én legutolsó ringen voltam először vágott slick-el, előtte pilot power 2ct-t használtam. a power one ehhez képest még jobb, sztem kezdő pályázáshoz (mondjuk 2:15 fölött) simán megteszi... alatta vmi vágott slick.
Bbusa!
Csak a sajátomat tudom leírni 120 kg vagyok( ez az állandó két személy )
elől kis belső csavar ütközésig( óramutató járásával megegyezően elforgat, majd egy kattanást vissza
a nagy villáskulcsos csavaron a gyárihoz képest egy kattanást tekerj balra( óra mutató járásával ellenkezőleg!
ezt nekem írod?
Itt igy szokás!
Köszike!
van pályaoktatás is ha érdekel, amúgy meg pl a MERSZ estéken a dobozos pályázók meg csopperesek mellett akármilyen kezdő is vagy, nem fogsz rosszul kinézni
A vágott slick a legolcsóbb választás és jó a pályára is
gondolom utcára is jó lesz..
Kész a motor, 29-én ringre megyek vele!
Az apróságokkal nem kell törődni
gumit milyet javasoltok?
Csak a sajátomat tudom leírni 120 kg vagyok( ez az állandó két személy )
elől kis belső csavar ütközésig( óramutató járásával megegyezően elforgat, majd egy kattanást vissza
a nagy villáskulcsos csavaron a gyárihoz képest egy kattanást tekerj balra( óra mutató járásával ellenkezőleg!
soha nem voltam pályán és egy hete van nálam a motor, előtte volt egy k5-öm,de azzal sem. sőt az ehhez képest bringa..
mivel az én hozzászólásomra válaszoltál ezért reagálok:
mentél már vele pályán? és mással korábban?
a futómű hangolásban más (talán Menyus) jobban tud segíteni neked, amit az én képeimen látsz az gyári beállítások mellett történik...
mennék ha feleségem és a 2 gyerek elenged:)üdv BBusa k8
Szeretnék összehozni egy nagy Hayabusa Videót!
Akinek van kedve hozzá,annak várom a feliratkozását!
Semmi komoly,de tutti lesz!
1, Mr.Hayabusa
2, ZoliCBR
3, Fiveurban
4, Zizó
5, Menyus
6, gyugyu
7, Andryx(?)
8, Csöle
9, Robotos
10, andrew
11, Csákány(rem. nem 07.08-07.11. közé szervezitek)
12, Bence
13, animal (gáz napok nekem; júli 22-25; aug 14; aug 21
14,Madigabi
15, cool13 (erősen időpont függő)
16, Coldrex (időpont függően)
17. Tornyi (időpot függő)
18. Haya15 (ott a helyünk)
19. Ridingsoul (időpont függő)
Szeptemberre tervezem,hogy addigra ki tudd nyaralni magad!