Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Mindenki!
Augusztus 5-én és 13-án mersz.hu esti motorozás lesz!
új idommal új kipuval megyek!
jön vki?
Készüljetek a télre!
http://youtu.be/QHPOw-Xmm4o Ice Baby[/L]
a 186 mp/h 297 km/h tol megy gyorsabban vagy a Maximum torque of 112 Nm és hogy 50kg könnyebb
az tény tele van cuffolva elektronikával,kipörgés,1kerekezés mentesitö,abs,meg még lehetne sorolni,,ezek segithetnek neki...
hirtelen nekem is az villant át hogy csak 1 esbe közlekedsz vele
2 lityi az sok! nézz körbe a mocin hogy mi lehet az ok,
mert "hayabusa nomális turákon" átlagban 180-220 tempó között is 6.5 et eszik, nekem városban volt 7. összegek
az elsö generációs kiirja és hitelesen mennyit fal be...
amint látom raktak rá sok matricát is meg nyitott dobot,meg még ki tudja mit...pl 300 tiltó kioldót az is honnan származik? e bayen is láttam már sok vackot, a "Gpro"ban meg a "probtech" ben még nem csalódtunk,kioldja a tiltást és nem zabálja magát halálra...
Speed test: S1000RR v RSV4 v Hayabusa v ZZ-R1400

link
légszűrő, kipuff milyen?
Hát...tartsd a fordulatot néha tízezer alatt is!
Nem tudna valaki segíteni?!

Szerintem baszott sokak eszik a busám 8 liter alatt nem úszom meg ha lassan ha gyorsan megyek. Érdekelne, hogy miért és hogy házilag orvosolható e a gond. Kb 10000 km van benne
itt az i re a pont
két normál moci gixer hayabusa
irja is a srác,1-3 kiugrik a gixer látható is a képenjobb sarokban
aztán a hayabusa felfalja
ennyi pont ugyan ezt életem át én is...
gixer 1000 vs hayabusa
Sajnos nincs!
Tudtam, hogy foghíjas...és amellett hogy hiányzik nehány kereke...
Gabibácsi! neked nincs véletlenül egy jó fejidomtartó konzol 1. gen. busára? egy jó barátomnak kellene...
megjött a pénz is, köszönöm.
. én nem!
Akkor neki csak egy-két kerék, fog hiányzik
Ő nem, csak a Busa
Te
no lárdás---no kérdés
jah meg is érdemli,de külömben én már megtanultam ezt,nem mindig abból fakad ez a versengés hogy vérre menjen,,csupán csak jó érzés!
most hogy végig pályán jöttem,voltak uncsi részek,német RS Audis fickó tolta neki,jót gurultunk,nem az volt a cél hogy most ú de haza váglak,no lárdás volt hogy erösebb a rakétám,csak jó volt reptetni a gépeket,látszódott mikor össze néztünk a pilótával,röhigcséltünk..telt az idö,gyorsabban leszaladtak a km-ek.
játszottam volna én mocisokkal is,de mindenki úgy fel volt cuccolva,egyik sem jött gyorsabban mint 160.én meg 240 el suhantam mellettük,most ezzek mit gurgulázzak,hát de nem?
Majd szezon végén bevásárolok.
Jó......De te szét vagy lánckerekezve
A Hayabusa még mindig misztérium! .
Simán lehet , mint bármelyikkel.
Sőt szerintem jobban mint egy 400- 600-assal mert nem kell állandóan csutkára húzni, hogy érezd a gyorsulást.