Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő akarta a versenyt mindenáron.ismétlem,én fel sem voltam öltözve rendesen............én nem vagyok nagymenő,én csak gurulok!
Zoo!
Más a motorunk!,pedig mégis ugyanaz,és máshogy is használjuk őket! ...ennyit a betűkoptatásról..........
engem levett a lábamról,föleg hogy marad pénz a zsebembe,biztonságos,nem horzsolja le a busa,,mi kell ennél még több...
elejére felrakatom az 5 komponens változatát,mert még a gyári van rajta battlax..nekem igy nagyon jó lesz..
srácok,mindenkiben van egészséges versenyszellem,ebben nincs is hiba
vényre felirnám:végy "mármint nem megvenni valakivel"egy gixer 1000 et
adj mellé egy hayabusát is
apróbetös rész"lehetöleg müszakilag megeggyezenek a paraméterek,mind kettö a maga nemében,legyen mind kettön mondjuk csak sport dob,naggyából gyári cuccok,nem ám utánna aaa neked van full rendszered,meg commander,,nyárászkodásnak helye nincs!
álljatok fel egy jó szakasznál
valaki segitsen inditani
és lássuk mi is, valaki vegye fel vidire,,,MERT MINKET IS ÉRDEKEL!
OSzt GYiiiiiii!

koptatjátok itt a betüket!

megegyzem mi játszottunk,K5 gixer meg a K6 busámmal,,
6.ban ha 3-4 húztuk akkor gixi eltünt majd egy 7-9 es tartományban buksika rá rabolt,hátulról szinte fel ökleltem mint egy bika,Esély sem volt neki elmenekülni!
1fokozatban kirajtol a gixer,aztán ahogy jön a 2 -3-4 a visszapillantóban láttam már csak...
egyébként sosem értettem miért kell,2 külön kategóriát össze hasonlitani,egy röpke pihe könnyü kanyarvadászt,egy izom erö gépezettel?
IGYEXEM!
te meg inkább szitálgasd a kavicsgyűjteményedet....
hát akkor jó mulya gyerek lehetett az az illető!
vagy te vagy nagyon jó?
már régen volt az amikor a busa volt a rettentő fenevad a gyorsulási versenyeken.
viszont nem ez számit,ez bizonyos.
Különben is...a gyalogosok mit okoskodnak itt? Nem?
Mellesleg Tittelett!
Ha csak néző vagyok...................
2-3 hete egy új gsxr ezredesre vertem rá 2*20 + 1* 30métert lámpától-lámpáig,Ő bőrben,én meg városiasan rövidgatyában trikóban!
Szerintem erősen pilóta függő is a történeted!Nem csak úgy van,hogy ott az 1000-es bömös,és már le is gyorsult Teeeeeeeeee!
......és én még csak egy kis falat vagyok a Busás társadalom közül! Menya,Fiveurban,vagy Busati megenné reggelire szőröstül-bőröstül!
Jaaaaaaaaaaa,és azt sem mondaná,hogy: - Fapapucs!
Jóvan' akkor.
Értem!
Legalábbis azt hiszem!
Válaszként szó szerint bemásolhatnám a 68063-as hsz-ed.

Pusztán az utolsó bekezdésedben felmerült kérdésedre válaszoltam,illetve közöltem az én verziómat.
Értem!
Én csak arra probáltam rávilágittani,válaszolni,amit kérdeztél!
Nem értem az irásod!?
Illetve hogy mért nekem cimezted?De mindig,mindennek van értelme!
Babának tűnik.
Én tavaly felettem a szőr új gummát egy négy napos német túrára és épp hogy hazaértem vele.
Ki hogy vezeti............
kevés infót kaptunk mitöl is lehet
teljes mértékbe fel voltam készülve hogy ez a túrám és oda a gumi...
Michelin Road 2CT
a www.R17.hu tol vettem 150 euro volt atszamitva
fiverék a tanuk rá 2 személy,1 kerekezések,jah és sereg hajtó voltam a túrán,cincáltam neki rendesen...kapott autópályát végig,igaz sokszor dugó is volt de ennyire azért nem,,ennél többet még mit kapjon?
tény esöben finomkodni kellett vele,mig be nem állt,utánna ráhangolódott és tette a dolgát...
Talán a nyomaték és a bármikor mozgósítható erőtartalék?
Esetleg a típus iránti szerelem?A formájának időtálló egyedisége miatt?
Ha ráülsz,előrehajolsz és megmarkolod a kormánycsutkákat,érzed hogy van benne anyag,szinte körbeölel a gép és úgy érzed,te vagy a motor-univerzum és az utak ura?
Hogy nem egy szarrá könnyített,keskeny-vékony pici seggrakétára hajtogatod fel magad?

Én sétálok vele a te értékrended szerint,de ha rajtam és lehetőségeimen múlik,SOHA nem fogok típust váltani.
havernak KLE 500 van. másiknak er5. a harmadiknak VFR és azzal lehet is suhanni :D
Mi a turák alatt szoktunk 150-felett menni!
Alatta csak poroszkál az ember!Akkor inkább auto!Még azzal is gyirsabban megyünk!
Lehet vele lassan menni,csak nem kényelmes olyankor!
jójó.. persze eddig is csak túrák alatt mentem 110.
kendvelt tempóm 180. akkor mindig időben oda érek
meleg a lábra jó, jobb mint egy hengeren ülni, zsákom megforr
acélsportgép-ezért vennék Busát. csapatni, de nem tudom milyen lehet vele lassan közlekedni.
Nincs olyan motorfék?
hmmm.....no még ezt se hallottam!Szerintem van azon nyomaték rendesen!Ha meg van nyomaték,akkor valahol csak kell lennie megbujva motorféknek is!
Városban melegszik,minden nagyobb vas!Ha 110-körül akarsz motorozni ne vegyél busát,mert megutálod!Csuklod,hátad fájni fog,mert nem emel ki a menetszél!Ja és a lábadra istentelen meleget fog tolni!Egyszerüen nem poroszkálásra valo,hanem hogy mennyen vele az ember!De szerintem ránézáésre ezt sugalja a Busa!
Akkor vegyél egy 400-ast!Ugyan annyi bénböl,sokkal fiatalabbat kapsz!Én nem is értem azokat,akik 150-alatt sétálnak,minek veszenek 1000-res feletti vasat!?Arra még egy MZ is jo!
Hááááááááááááát!?
Tudom vagy többet,vagy kevesebbet kéne innom4De ez igy nem jooooooooo!