De reg pancsoltam ott
megerkeztem dublinba
utam soran dugok tomkelege
kiegett merci e kategoria a palyan csalad kint acsorgott nezte hogy tuzoltok oltjak 15km allo kocsi sor 3 savban
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Egyénileg méretben,színben,formában!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Hajnal 1 kor. Sikerult elindulni magyarbol este 6 kor megerkeztem franciakhoz 1500 km ,mar menet kozbe huztam az idot mert 2.5 oraval hamarabb erkeztem volna nemetektol 18 fok volt kölnt tol szinte esett franciaknal szinten este meg mindig 16 fok de legalabb sutott a nap
Először is szép napot mindenkinek! Tegnap miután megnéztem a kisfilmet én is azt mondtam ez tényleg durva. Aztán megnéztem,hogy csinálják. Kaszkadőr kötélbiztosítás a medencébe esés különfelvétel és végül összevágják. De akkor is komoly.
Hát ha egy fényképet lehet utólag "manipulálni" Fotó shop-pal (lásd Liptai Klaudia a playboyba, kész röhej a Story magazin paparazzi képein kicsit másképp fest ), akkor gondolom a videofelvétel is manipulálható vagy ha mégse akkor amit az Avatarba láttunk az minden igaz volt?
megerkeztem dublinba
utam soran dugok tomkelege
kiegett merci e kategoria a palyan csalad kint acsorgott nezte hogy tuzoltok oltjak 15km allo kocsi sor 3 savban
Csak lazuljatok!
épp itt volt az ideje!
Akkor a jövőhéten!
Matrica készítéseket vállalok!
Egyénileg méretben,színben,formában!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
A hattyú bírta a strapát!
Mikor látunk?
Mi Mr.-nével a Miskolc-Tapolcai barlangfürdőt hódítottuk meg!
Na meg benéztem egy Bütykös hattyú alá is,hátha meglesz egyszer a hátsó kamerám....
Kicsit hibázik és azonnali döglés