Szia!
A Balaton északi, vagy déli partjára készültök? Esetleg északi parti látnivalókban segíthetek. Ha gondolod, akkor látogass be a Veszprém és Környéke motoros kör topicba, és a legjobb tudásom szerint segítek, segítünk!
Az oké hogy megvágják a motorosokat a hangos dobért,de akkor az autosokat is!
És kezdjék a szomszédommal(mind kettövel).Egyébként bizton állithatom legalább annyi auto rohangál nyitott dobbal,mint motor!
tudtok olyan kiput mondani (csak dob érdekel, nem rendszer), ami megfelel az eu szabványoknak, rendelkezik a szükséges minősítésekkel stb. és persze van belőle k8as busára való?!
ja és nem gyári!
amúgy milyen esély láttok rá, h egy esetleges szigorítás után rászálljanak a sportdobosokra és kb 10 sportmotorosból 6ot megvágjanak mert nem eu normás a kipuja?
Szevasztok,kirandulni keszulunk a balaton kornyekere,julius korul,valami jo otleteket kernek latni valokal es szalassal kapcsolatosan ha valaki tudna segiteni nagyra becsulnem!es ha valaki Szekely foldre keszu szivesen segitunk mi is mar mint a SAINT GEORGE BIKERS"motoros barati kor
Ha én lennék ilyen helyzetben, és lenne kompresszorom (nincs), egy olyan pisztollyal, aminek jó hosszú csöve van befújnék az első ülés helyén, hátha ki lehetne vele mozdítani azt a fránya fuvókát...
Szeretném a következőt a tapasztalt Busa szerelőktől kérdezni:
a púp alatti zár bóvdenjének végén, ahol mozog a kis nyitó-záró szerkezet, az ott lévő picike kis lyukba beletettem a láncsprém fúvókáját. Természetesen rácsuktam így a púpot, ami most nem nyitható, mert odabent a csúszka helyét eltorlaszolja a láncspré fúvókája :)
Kérdésem az lenne, hogy kinek milyen ötlete lenne ennek orvoslására?
Én arra jutottam eddig, hogy a hátsó lámpa kívülről nem levehető, a púp alatti idomok nem levehetőek, az első ülés levehető, amin keresztül egy kicsit befér a kezem. De az még messze van attól, hogy ott hátul a zárnál buherálni tudjak.
Ötletek?
Köszönöm :)
(pirossal bekarikáztam azt a lyukat ahova beraktam a zárnyitótalanítót...) :)
A Balaton északi, vagy déli partjára készültök? Esetleg északi parti látnivalókban segíthetek. Ha gondolod, akkor látogass be a Veszprém és Környéke motoros kör topicba, és a legjobb tudásom szerint segítek, segítünk!