Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezmiez? Ettől már megy is a busa?
Szép!
Csak az a baj,hogy ez is láthato!
Nekem jo 8-éve sokba került egy ilyen szerkezet!Most meg kimondottan harapnak rá a sünök!
Megjött a motyó Amerikából, kicsit úgy néz ki mintha Kinában csinálták volna , holnap felszerelem és, ha érdekel valakit, beszámolok róla

Megjött a motyó Amerikából, kicsit úgy néz ki mintha Kinában csinálták volna , holnap felszerelem és, ha érdekel valakit, beszámolok róla
Szép jó estét!
Fiatalember (ezt én mondhatom Neked ) szép ajándékot kaptál, és látom jó buli volt.
Kezd már motor kinézete lenni...
Pedig ott van!

5 fastest street legal bikes is:
1. Suzuki Hayabusa 1300 GSX-R…….342km/h…without limiter…stock with 175hp@9950rpm~(10000rpm).
2. Kawasaki ZX12-R………336km/h…stock with 192hp
3. Kawasaki ZX14-R………331km/h…stock with 197hp
4. Honda CBR 1100-XX Fireblade…….326km/h with 185hp.
5. Suzuki GSX-R 1000………………..323km/h with 184hp than
6. Yamaha R1………………………….321km/h…with 180hp
7. Kawasaki ZX10-R…………………..321km/h……184hp

Igen a busa az első....
Mint az enyém! Már csak a többivel van a baj!
Tittelett!
Itt is nagyon sok boldog névnapot a mi gyönyörűségünknek!
sziasztok!mot.kirandulasra szeretnenk menni a balatonra,tudna valaki otleteket adni,latnivalokrol,szalasrol stb.ha igen megkoszonem,es szivesen latunk szekelyfoldre,mot.udvozletel a Sepsiszengyorgyi (kovaszna magye)saint george bikers"barati kor.

sziasztok!mot.kirandulasra szeretnenk menni a balatonra,tudna valaki otleteket adni,latnivalokrol,szalasrol stb.ha igen megkoszonem,es szivesen latunk szekelyfoldre,mot.udvozletel a Sepsiszengyorgyi (kovaszna magye)saint george bikers"barati kor.
Köszi!
email-cimem zoltanszantho@yahoo.com
Boldog névnapot M Alexandrának és G Alexandrának.
Busazoly!

Nem találtam elérhetőséget az adatlapodon. Régóta keresek Erdélyi motoros kontaktot, mert sokat járunk ki és kifogytam a túratervekből. Ha nem gond és adsz egy email-címet, akkor kérdeznék ezt-azt.

Köszi, üdv: Hamvasat
Fiveurban!

Köszönöm szépen, utánakérdeztem, de sehol nem tudták megmondani, hogy jó-e hozzá az új busáé, úgyhogy köszönöm szépen, végül berendeltem egy hozzávaló generátor állórészt az USA-ból.

Mégegyszer köszi!

Üdv: Hamvasat
Koszonom az otleteket!szivesen latunk szekelyfoldi motorozasra!
érdekes...
én is hasonló módon próbáltam kifékezni magam....
csak nem így sikerült.....
csatlakozunk a köszöntők méltán népes táborához!
A fékedet nemkéne már rendbetenni ?
Köszöni szépen mindenkinek