Csak azért tettem,hogy ne csak egy busával legyen gond!
Egyébként a rosszul feltett kipufftarto,nem a mocc hibája! Ja és én itthon bütyköltem,miután egy busát javitottam,hogy legalább haza tudjon pöfékelni!
Sziasztok!
Bontott Hayabusa (99-07-ig) alkatrészek eladók. Motorikus alkatrészeim nincsenek, csak futómű és egyéb (jó állapotú első fékbetétek és keveset futott láncszett van a kopó dolgok közül). Ha valami érdekel, keress magánban, elérhetőségem az adatlapon.
Hát igen nincs mese...a busa brutális erejét vissza kell valahogy fogni...én pl. egy betonkeverőt fogok ráakasztani...az még dizájnosabb...mit szólsz Biri..?
volna egy kérdésem is a társasághoz. bp-en hol és kit ajánlotok gumi cseréhez? úgy, h viszem a gumit, helyben kikapják a kereket, megcsinálják a cserét, centírozást, összeszerelést és már vihetem is el az összerakott gépet. értsenek hozzá, ne végezzenek kókler munkát.
biztosan van valami bevált helyetek!
helló-helló!
igencsak el voltam tűnve az elmúlt időszakban, sajnos még a topikot se volt időm követni, nemhogy írni... de hát hiába, inkább legyen sok munka mint semmi, nemde?!
mindenesetre mostantól lassan előkerül újra a gép és remélem Veletek is összefutunk egy-egy guruláson.
basszus, most nézem, hogy mennyire le vagyok maradva. majd ha lesz egy kis plusz időm akkor visszaolvasok a topikban, de rögtön az első oldalon azt látom, hogy Menyus apuka lett?! ráadásul már egy hónapja... hát így utólag is de Gabyca és Menyus! Lívivel gratulálunk Nektek!
Egyébként a rosszul feltett kipufftarto,nem a mocc hibája! Ja és én itthon bütyköltem,miután egy busát javitottam,hogy legalább haza tudjon pöfékelni!