Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azért tettem,hogy ne csak egy busával legyen gond!
Egyébként a rosszul feltett kipufftarto,nem a mocc hibája! Ja és én itthon bütyköltem,miután egy busát javitottam,hogy legalább haza tudjon pöfékelni!
sziasztok szép estét
igen ezt a gumizást már én is akartam kérdezni, jó h szóba került
A Kék Holdat én is ajánlom!Feri korrekt nagyon,és jó barátom!csak ajánlani tudom mindenkinek!
Még több ilyen korrekt ember kéne erre a világra!
Sziasztok!
Bontott Hayabusa (99-07-ig) alkatrészek eladók. Motorikus alkatrészeim nincsenek, csak futómű és egyéb (jó állapotú első fékbetétek és keveset futott láncszett van a kopó dolgok közül). Ha valami érdekel, keress magánban, elérhetőségem az adatlapon.
Ma sem én szereltem
várjuk!
Következöre elviszlek kanyarogni oda,ahova Menyát is vittem!
A III-ker ben a bécsi úton van 2 ilyen gumis is
Miért nem mész a kékholdba?
Nem ismered?
Én odajárok, igényesen megcsinálják.
nekem valami olyan kellene ahol helyben szétszedik, gumizzák, visszateszik...
Ja de a keményebbik fajtából. Valami power cruiseres.
Én egy bobcat-ra gondoltam
Igazándiból én azt az xx-es csapattársak miatt vettem. hátha valamelyikük ledurran.
Jah igen.

Én csak a kerekeket viszem oda.
Hello Andy!

Neked jeleztem tegnap Szentendrén, hogy vigyázz mert trafi van?
(elötted egy gsxr ment)
Nadon aranyos a pici!
A kézállásából úgy tűnik lehet csopperes lesz?
!
Én is köszönöm!
Fantasztikus volt!
A vidi készül!
köszönöm a mai napot mindenkinek aki megtisztelt a jelenlétével4
joooooooooo volt!Folyt köv!
Hát igen nincs mese...a busa brutális erejét vissza kell valahogy fogni...én pl. egy betonkeverőt fogok ráakasztani...az még dizájnosabb...mit szólsz Biri..?
Látom vettél hozzá utánfutót is! Kemény szezon lesz!
foglalkoznak motorokkal is? az olalukból ez nekem nem derül ki. nyomatékkulcs, tudják, h miként kell szétkapni/összerakni, minden korrekt?!
Nemsokára gooo
Én a XIII ba hurcolom a Reitter-re Az Y2000-hez , szezononként vagy 4-5-ször
volna egy kérdésem is a társasághoz. bp-en hol és kit ajánlotok gumi cseréhez? úgy, h viszem a gumit, helyben kikapják a kereket, megcsinálják a cserét, centírozást, összeszerelést és már vihetem is el az összerakott gépet. értsenek hozzá, ne végezzenek kókler munkát.
biztosan van valami bevált helyetek!
helló-helló!
igencsak el voltam tűnve az elmúlt időszakban, sajnos még a topikot se volt időm követni, nemhogy írni... de hát hiába, inkább legyen sok munka mint semmi, nemde?!
mindenesetre mostantól lassan előkerül újra a gép és remélem Veletek is összefutunk egy-egy guruláson.
basszus, most nézem, hogy mennyire le vagyok maradva. majd ha lesz egy kis plusz időm akkor visszaolvasok a topikban, de rögtön az első oldalon azt látom, hogy Menyus apuka lett?! ráadásul már egy hónapja... hát így utólag is de Gabyca és Menyus! Lívivel gratulálunk Nektek!