Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v.... Ha még valaki nem látta vólna!
Jó napot Mindenkinek!
Féklámpa!
Ismertető jel:
Ha Fékezel akkor Villog a féklámpád,mint a Forma 1-es kocsiknak az esőben!Több éve használom,és azt kell mondanom,hogy ez által sokkal jobban látják a fékezésemet a motoros társaim,az autósok,vagy bárki más!Fiveurban már tudja,hogy milyen ez!A Csapatban Menya/aki kitalálta a prototipust/Busati,és én rendelkezünk ilyennel!
Most egy Tibi Nevű srác árul ilyet!
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
Ha komolyan érdekel valakit akkor iratkozzon fel ide!Többeteknek hátha olcsóbb lesz?
1,Fiveurban
2,Madigabi 2db.
3,Andry
4,Paszgyu
5,Herci
6,Maistear
Jó Reggelt!
Sziasztok volna egy pár elado alkatrészem 1999-2007-ig hayabusához also felsö villahid kormányok kapcsolok váznyulvány tank egy elrepedt fejidom balos oldalidom komplett kipufogorendszer gyári also felsö fékmunkahenger+egy 19x20-as Brembo felsö radiális Tel:06-20-9-828-560
Pedig benzint is vehetne...
Van benne valami! De azé csak kutakodik néha az ember!
Végül is az olajon kell spórolni, tök mindegy mit teszel bele, az így megspórolt pénzen meg veszel 10 doboz cigit!
Vát? Olvasson körültekintőbben uram!
És az XX katalizátor nélküli?
Nekem 10w40 full-szintetikus volt,hibátlan!
Féklámpa!
Ismertető jel:
Ha Fékezel akkor Villog a féklámpád,mint a Forma 1-es kocsiknak az esőben!Több éve használom,és azt kell mondanom,hogy ez által sokkal jobban látják a fékezésemet a motoros társaim,az autósok,vagy bárki más!Fiveurban már tudja,hogy milyen ez!A Csapatban Menya/aki kitalálta a prototipust/Busati,és én rendelkezünk ilyennel!
Most egy Tibi Nevű srác árul ilyet!
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
Ha komolyan érdekel valakit akkor iratkozzon fel ide!Többeteknek hátha olcsóbb lesz?
1,Fiveurban
2,Madigabi 2db.
3,Andry
4,Paszgyu
5,Herci
Pontosan!
XX-be max.félszintetikus!Én most probálom a Motul 20w-50-et!Ez ásványi!
És a Motulról mit tudsz? 5100.
Maci!
Megy XX-hez is!
Ha nem led-es a hátsó lámpád /márpedig nem!/ Akkor is meg lehet csinálni!
Valvoline Synpower , de ez nem való az XX-be szerintem mert szintetikus, és csak a 8 évnél fiatalabb modellekhez van
Nagyapó te milyen olajat használsz pontosan?
üdv itt geri
remélem nem szereled le az órám mire lemegyek
úgysem mész vele semmire