Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelettel tudatom mindenkivel akit érdekel ( az a két ember)
hogy a hátsó fékpofa biztosító csapja ugyan olyan mint az első féké, csak 9 milliméterrel hosszabb
Sajna még régire sem, se egy lyan ember, aki tud fóliára nyomtatni, biztos ki tudja szerkeszteni, legfeljebb nem lesz világítása, de jó ideje már nekem sem világít a műszerfalam, mert besz@rt az invertere, mégis látom a sebesség és fordulatszám adatokat, mert a mutató világit.
Előre is köszönöm!
megvagyok köszönöm
Kavicsos!
Neked sem a lábad gyenge! .
Csá Csabi!
Jól vagy?
Csak lánc és köszi!
Tittelett!
Fistván!
Tudsz ilyet szerezni K8-ra?
Gabi,és Madigabi!
Holnap kapok választ a féklámpa relére,és az RK-sláncra!
Szettben kell,vagy csak a lánc?
Hello!
Csabi! A 313 végű számodon próbáltalak hívni, csak nem vetted fel.
Ez még a számod?
Ja ha ez igy müködik!
Én is rákarcolok 400-at,oszt annyit megy!
Biri!

Várjam még az emailt?
Üdv mindenkinek

Ha szeretnéd Robotos keress meg és megcsinálom neked.
Még jó , mert legalább több nőnemű marad nekünk
Te...ne ijesztegesd az XX-eseket... így sem bírnak magukkal a tufelin...megint magömlésük van a motorjuktól...
szép estét kivánok!

Mint ahogy már sokszor próbálkoztam, csak valami mindig közbeszólt, tervezek egy kis osztrák túrát, amire természetesen bárkit szívesen látnék!
A terv március 12-én mennénk, ez egy pénteki nap, és 15-én jönnénk vissza, az pedig hétfő, munkaszüneti nap!
Az utitervet nem irom le, ha van 2-nél több jelentkező, szívesen válaszolok!

Tehát:
1. GáborXX
2. Atix + az XX-R
Ez a 400-as nagyon király!
kicsit konkrét lenne.
hát, sok értelme nincs, főleg, hogy nem gyártanak 2008 utánihoz 360-as órát, nekem is csak ezért kellett. . . Látnátok, hogy mikor megállok valami iszonyat helyen, és benéznek, hogy "hánnyal megy?" utána le tudom olvasni a döbbent arcukról, hogy a szájukkal mondják a "háromszázhatvan"-at... még egy ilyenen gondolkodnék:
Lehet hogy én is!
Ezek, amiket Gabi linkelt, mind olyanok, hogy nem kell levenni a mutatót. Üzem közben pedig nem nagyon látszik, mert alig nagyobb a lyukak átmérője, mint a mutatók közepén lévő takaró karikáknak. Az ízlés az pedig egyéni, így legalább megúszol egy jó nagy kiadást. . .
Üdv!
Nekem ezek az illuminátorosok nem tetszenek.
Azt írják az ebay-en, hogy van amelyiknél nagy a lyuk és nem kell a mutatót leszedni, a pontosan illeszkedőknél le kell venni, de írják, hogy macerás jól visszatenni, de a pontos menetéről nincs info.