Szeva, regota hirdeti a srac (tavaly osz asszem) amikor en kerestem busat beszeltem vele, de nem neztem meg szemelyesen. turazni hasznalta, ha jol emlekszem 20e km korul volt benne tavaly. elotte xx-e volt (amikor az XXem vettem az XXet is lattam az amargoban ) nem egy szetgyihalos fajta. jo vetel lehet de csak komoly alkulval. sok sikert.
Pedig én csak itt fekszem az ágyban és nyomogatom a gombokat. Ennek az oldalnak a nézegetésével mindent meg lehet tudni. Viszont csak akkor vegyél 112 szemes láncot, ha a gyári állástól még tudod kb 16 mm-t előrébb nyomni a hátsó tengelyt. Nem biztos, hogy engedi...
Az igazság az, hogy én az RK láncoknál kerestem rá a típusra, de csak a B-Kinget találtam annak 118 szemet ír, de mindjárt utána nézek!
Ha neked van igazad, meg igérem hogy soha többet nem vitatkozom veled
Na lépek!
Kezdődik a turbót bele elfoglaltság!
Dolgozunk ezerrel,közben pelenkacsere,gyermeksírás,és etetés! .
Drukkoljatok!Had essen le a Hondások álla,amikor 360-nal elhúzok a 280-as üveghangjuk mellett! .
Akkor ezek a hülyék nem tudják, mit gyártanak...
Jó lett a sisak, már csak ki kell próbálni, hogy el bírod-e viselni a kissé megnövekedett torzítást, meg, hogy egyáltalán működik-e?
Én sokkal szélsőségesebb viszonyokban használom a Busát,mint Te....aki csak vigyorgó 20 fok feletti napsütésben tolja ki az utcára azt a gyönyörű vasat,amire még a légy karmos lába sem tud megkapaszkodni a sok vax-os konzerváló réteg miatt!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzu
ki/suzuki_gsx1300r_hayabusa-3322046
Ennek az oldalnak a nézegetésével mindent meg lehet tudni. Viszont csak akkor vegyél 112 szemes láncot, ha a gyári állástól még tudod kb 16 mm-t előrébb nyomni a hátsó tengelyt. Nem biztos, hogy engedi...
Megkövetlek 114!
Az igéretemet pedig betartom
Ha neked van igazad, meg igérem hogy soha többet nem vitatkozom veled
Kezdődik a turbót bele elfoglaltság!
Dolgozunk ezerrel,közben pelenkacsere,gyermeksírás,és etetés! .
Drukkoljatok!Had essen le a Hondások álla,amikor 360-nal elhúzok a 280-as üveghangjuk mellett! .
Jó lett a sisak, már csak ki kell próbálni, hogy el bírod-e viselni a kissé megnövekedett torzítást, meg, hogy egyáltalán működik-e?
http://www.indavideo.hu/video/...
De csak egymás közt!
Már kezdtem megiedni!
azon kivül hogy sisak!
illetve a 20-fok nem igaz!18,5-fok tol jo vagyok!
De néha belefér!
Más, itt a kép!