Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem típusfüggő
XX-re van?
Felíratkozom!Mobilról netezem,nem tudok másolni.Mr.felírnál a listára?Menyusnál láttam a fehér műszerfal világitást is.A Kispapát :)nem akarom zavarni.Nem tudod azt mennyiért lehet rendelni?Köszi.
Ha jól értem ez egy elektronika, mely villogtatja fékezésnél a féklámpát?
Mi is pusza Herciné!
Féklámpa!
Ismertető jel:
Ha Fékezel akkor Villog a féklámpád,mint a Forma 1-es kocsiknak az esőben!Több éve használom,és azt kell mondanom,hogy ez által sokkal jobban látják a fékezésemet a motoros társaim,az autósok,vagy bárki más!Fiveurban már tudja,hogy milyen ez! A Csapatban Menya/aki kitalálta a prototipust/Busati,és én rendelkezünk ilyennel!
Most egy Tibi Nevű srác árul ilyet!
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
Ha komolyan érdekel valakit akkor iratkozzon fel ide!Többeteknek hátha olcsóbb lesz?
1,Fiveurban
2,Madigabi
3,
4,
5,
Halihó Animal!

Csak nem van 1 2002es Bugrid? Kéne róla az óra, mer' az enyémen csak 290es. Ugye nekem adod? Hehe, csak a Geri voltam. (de az óra dolog azért mehet?
Köszöni a 22-t!
én beszállhatok a féklámpa bizniszbe?
Jó estét, remélem aki tehette ma kikormolta a csöveket. Én is lenyomtam egy Pécs-Szekszárd-Mohács kört. Meg megnéztem a Hosszúhetényi elkerülő "Laguna-seca" kanyarját.

Ui: milyen ez a féklámpa biznisz? Be lehet szállni
szép estét!
így készül Milktib?
Hy!
Hy Maci!
Jó estét Mindenkinek!
. , Fog ez menni!

Jo kis mocc az XX, teny.
de az is teny hogy a busa jobb
ha az ido megis az XXet igazolja, megkovetlek (remelem nem kell)
Nekem semmi problémám a fékkel! Egyedül annyi,hogy a kerámia betét nem jó hidegben
Ennek örülök!
Ritkán írsz sajnos...
Nálunk minden rendben!