Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezaz Lajos! Mommmeg nekik a frankót Lajos!
Azt nem adnak,csak az általam felsoroltakkal találkoztam eddig,de én elfajzott Leo vince függő vagyok!
Bővebben a hozzá értők tudnak nyilatkozni,mint pl: -Fistván!
elvileg valami műbizonylat félét kellene, hogy kapjon az ember, de az is elég lehet, ha látja rajta az E számot, ebben már nem vagyok biztos. Németországban kétféle van, az egyiket le kell vizsgáztatni és beleírják a forgalmiba, de amihez van strassenzulassung engedély, azt nem kell vizsgáztatni. Mondjuk ott még az sem mindegy, hogy milyen gumi van a motorodon, ha nem az engedélyezett típus, akkor vizsgáztatni kell újra a motort azzal a gumival. Mondjuk ezt külföldieknél nem hiszem, hogy ellenőriznék.
Nem számottevő!
A minősítés: -kapsz mindegyikhez matricát,és dugót amivel külföldön nem baszta.....-nak!
ezek rendelkeznek street legal minősítéssel?
van ezen a minősítésen kívül még valami aminek meg kell lennie, h nyugatra se buzerálják az embert?
és a fogyasztás?
csak az nem street legal.
Bódis, Akrapovic, japán Yoshi, hogy csak a legjobbakat említsem, de Németországban van még jópár kisebb gyártó is.
Sokan dicsérik a hangomat!
Two Brothers-ek is szépen szólnak!
Leo Vince!
Mindenféleképpen növeli a teljesítményt,mindenféleképpen szinkronizáltatni kell az elektronikával!
Ajánlom Ago-t!
ja és még1... a kétes cégállapotú micron-on kívül van még valódi street legal sport dob busához?
párszor már kérdeztem ezt-azt de lenne még néhány dolog a kipukkal kapcs. amire kíváncsi volnék. lévén evvel kapcs. gyk analfabéta vagyok így nem ér megmosolyogni
szóval ha sport dobokat rakok fel akkor
- nőni fog a fogyasztásom? mennyivel? mitől függ?
- a motor teljesítménye változik? ha igen, akkor a teljesítménygörbén hol erősít/gyengít? mitől függ?
- hozzá kell írni az elektronikát? ha igen akkor miért? ezt kik tudják korrekten megcsinálni? (nem az állítunk valamit majd elmegyünk egy körre kipróbálni eljárásra gondolok hanem padon vagy ahogy ezt szokás)
- van valami amit sportdobra váltásnál nem árt tudni?

előre is köszi a válaszokat!
. . .
Üzenet a Magyar Törvényalkotóknak! Figyelem! Csak 18 éven felülieknek!
Sima egyszerű ember vagyok,mint bárki más!
Mint bárki más,aki motor tulajdonos,éveken át dédelgettem az álmomat,hogy vegyek egy ilyen motort,a leadózott fizetésemből!
Nagyon sokat vártam!
De végül sikerült az álmomat megvalósítani!És törlesztek folyamatosan!
Azok a törvényhozók,akik ezt a törvényt megalkották,nem olyan havi bért kapnak,mint mi!
Mi nem kapunk olyan TÖRVÉNYEN KÍVÜLI JUTTATÁSOKAT,MINT ŐK,NEKÜNK HÉTKÖZNAPI EMBEREKNEK NEM JÁR 3 SZOLGÁLATI AUTÓ,AMIT AZ ADÓFIZETŐK FIZETNEK!MI NEM KAPUNK HAVI TÖBB MILLIÓS FIZETÉST,ÉS NEM JÁRUNK ÉVENTE 3-4-5-6-SZOR NYARALNI KÜLFÖLDRE!....ÉS SOROLHATNÁM!
Egy egyszerű mondattal zárnám soraimat!
Nekem,akinek gyönyörű családfája van,akinek az ősei nagyon sokat tettek ezért a MAGYAR ORSZÁG-ért,szégyen érzetem van,hogy MAGYAR vagyok a HAZÁMBAN,MAGYAR, aki éjjel-nappal dolgozik,hogy boldoguljon ebben a mai zűrös világban,akit meglopnak azok,akik azt sem tudják,hogy kik teszik a pénzt a zsebükbe,akik azt sem tudják,hogy kiknek a pénzéből élnek,akik azt sem tudják,hogy mennyi ember dolgozott azért,hogy az Ő segge alatt 3 autó legyen az adófizetők pénzéből,akik hetente drága rendezvényeken zabálnak,és isznak mint a gödény-az ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL!
Üzenetem a következő:
PUSZTULJON MIND!
Ajánlom magamat tisztelettel!
hivatalosan -még- nem
ok, ezt a 170le fölötti külön adót nem tudtam, h ránk is vonatkozik-e v sem, így már világos. köszi
itt a tavasz,már biztos.megjelentek az őzek!
Szia, mit kersz a yoshi csovekert? K7ig vagy K8tol valo?
ha k7ig akkor 3 csavaros csatlakozos vagy osszekotocsoves?
Koszi!
Nekem is pont annyi,de Te is Zuglói vagy,mint én is!
és még azt is érdemes tudni, hogy aki vagyonadót fizet, az visszaigényelheti az arra az évre kirótt és befizetett gépjárműadót a következő évben.
a teljesítményből kétféle adót származtatnak: az egyik a gépjárműadó, amely néhány éve az un. súlyadót váltotta fel, ezt mindenkinek fizetnie kell kivétel nélkül (van néhány mentesség, meg engedmény, de az alapesetet nézzük), aminek az adótételét idén kissé megemelték, a lenti táblázat szerint. Ezen kívűl a (jelenlegi tudásom szerint) a 170 lóerőt meghaladó SZEMÉLYGÉPKOCSIK, valamint a vízi- és légi járművek után kell fizetni a vagyonadó nevezetű sarcot, ami a gépjárműadó 2-2,5-3 szorosa legalábbis személygépkocsiknál.
ja és ezt gépjármű adóként emlegetik de az indoklásban az alább már írt gyártási év alapú kw/ft számítás van. akkor most a gépjárműadó tulajdonképpen a súlyadóból keletkezett teljesítményadó megfelelője, vagy mindhárom ugyan az, csak szinoníma?! :)
na és a lényeg, akkor ezen kívül más adót már nem kell fizetni, ugye?
a teljesítményadó akkor elvileg ugyan azon típusra ugyan azon gyártási év mellett minden önkormányzatnál ugyan az?
nekem idénre 50.025,- lett...