Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adtam teló számot,akitől én vettem!Azt is mondtam,hogy alkudj!
Mit tehetek még érted?
Jóóóó napot Mindenkinek!
valahogy az az érzésem,hogy te nem vagy egy korrekt üzletember...remélem tévedek...
ostoba...
Fiúk!
Sűrgős!
Keresnék egy eladó Busát,aminek a hátsólámpájában benne van az index is,mint nekem volt, 3 milláért!A többit elmotorozzuk!
Okés!
3milla?nem is tudom...legyen inkább 4.5ok?tudod,alku nélkül nincs üzlet.igy mindenki jol jár.nem kell azonnal válaszolni,aludj rá egyet...
Megszereztem a hátsó kamerámat! .
Holnap tesztelem,és tolom fel!
Nyugodtan kapd be!
Nekem van elfekvőben,de egy motoron van rajta!
Irányár 3 milla? .
de nekem nem húszért kell,hanem ugy gondoltam,hogyha van valakinek elfekvőben,akkor arra lecsapok esetleg.
de azért köszönöm!
jo tett helyében jót várj:eztért te ingyen tagságit kapsz a rajongói clubomba,ugyhogy már egy nagyon népes tábor oszlopos tagja vagy ettől a pillanattól...
Hívd ezt a számot,és hivatkozz rám,és alkudj! 0630-345-8745
hali mindenki!
nekem olyan féklámpa kéne amiben benne van az index.és naggyon óccsó!
van valakinek raktáron?
Féklámpa!
Ismertető jel:
Ha Fékezel akkor Villog a féklámpád,mint a Forma 1-es kocsiknak az esőben!Több éve használom,és azt kell mondanom,hogy ez által sokkal jobban látják a fékezésemet a motoros társaim,az autósok,vagy bárki más!Fiveurban már tudja,hogy milyen ez!A Csapatban Menya/aki kitalálta a prototipust/Busati,és én rendelkezünk ilyennel!
Most egy Tibi Nevű srác árul ilyet!
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
Ha komolyan érdekel valakit akkor iratkozzon fel ide!Többeteknek hátha olcsóbb lesz?
1,Fiveurban
2,Madigabi 2db.
3,Andry
4,Paszgyu
5,
Tittelett!
Haya 15!
Így van!Ez egy relé valójában!
Maci!
Szerintem nem típusfüggő,de Hondásnak nem rendelhetek!
Gabibá!
Irjatok már fel nekem még egy féklámpa relét plusszba.
Mister, Maister!
Féklámpa!
Ismertető jel:
Ha Fékezel akkor Villog a féklámpád,mint a Forma 1-es kocsiknak az esőben!Több éve használom,és azt kell mondanom,hogy ez által sokkal jobban látják a fékezésemet a motoros társaim,az autósok,vagy bárki más!Fiveurban már tudja,hogy milyen ez!A Csapatban Menya/aki kitalálta a prototipust/Busati,és én rendelkezünk ilyennel!
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
Ha komolyan érdekel valakit akkor iratkozzon fel ide!Többeteknek hátha olcsóbb lesz?
1,Fiveurban
2,Madigabi
3,Andry
4,Paszgyu
5,
köszi
Üdv. Mindenkinek!
hali mindenki , menyus szeretnék utólag is gratulálni a kicsihez, gyönyörű és mindenkit puszilok akit rég láttam (busati lánya) byby
Morning!

Ha lehet még csatlakozni a féklámpához akkor én is beszállok.
üdvözlet a kis családnak!
hogy vannak a bikerinák?
(a kispapát direkt nem kérdem,mert tudom hogy éjt nappallá téve dolgozik...)
persze az is érdekel hogy ő hogy van....mármint hogy a büszke kebeldagasztáson kivül..!
szép napot ide is!
Féklámpa!
Ismertető jel:
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
1,Fiveurban
2,Madigabi
3,Andry
4,
5,