de nekem nem húszért kell,hanem ugy gondoltam,hogyha van valakinek elfekvőben,akkor arra lecsapok esetleg.
de azért köszönöm!
jo tett helyében jót várj:eztért te ingyen tagságit kapsz a rajongói clubomba,ugyhogy már egy nagyon népes tábor oszlopos tagja vagy ettől a pillanattól...
Féklámpa!
Ismertető jel:
Ha Fékezel akkor Villog a féklámpád,mint a Forma 1-es kocsiknak az esőben!Több éve használom,és azt kell mondanom,hogy ez által sokkal jobban látják a fékezésemet a motoros társaim,az autósok,vagy bárki más!Fiveurban már tudja,hogy milyen ez!A Csapatban Menya/aki kitalálta a prototipust/Busati,és én rendelkezünk ilyennel!
Most egy Tibi Nevű srác árul ilyet!
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
Ha komolyan érdekel valakit akkor iratkozzon fel ide!Többeteknek hátha olcsóbb lesz?
1,Fiveurban
2,Madigabi 2db.
3,Andry
4,Paszgyu
5,
Féklámpa!
Ismertető jel:
Ha Fékezel akkor Villog a féklámpád,mint a Forma 1-es kocsiknak az esőben!Több éve használom,és azt kell mondanom,hogy ez által sokkal jobban látják a fékezésemet a motoros társaim,az autósok,vagy bárki más!Fiveurban már tudja,hogy milyen ez!A Csapatban Menya/aki kitalálta a prototipust/Busati,és én rendelkezünk ilyennel!
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
Ha komolyan érdekel valakit akkor iratkozzon fel ide!Többeteknek hátha olcsóbb lesz?
1,Fiveurban
2,Madigabi
3,Andry
4,Paszgyu
5,
üdvözlet a kis családnak!
hogy vannak a bikerinák?
(a kispapát direkt nem kérdem,mert tudom hogy éjt nappallá téve dolgozik...)
persze az is érdekel hogy ő hogy van....mármint hogy a büszke kebeldagasztáson kivül..!
Féklámpa!
Ismertető jel:
MONDOM TIBI!
Nála 9pénz az ára!
1,Fiveurban
2,Madigabi
3,Andry
4,
5,
Mit tehetek még érted?