Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen 0.2-0.4 a könyv szerint amit tőled kaptam.
Sajnos az enyémben 0.8-0.9 a legjobb érték és elég viseletesnek is látszik. Az egyik tekercsen mintha meg is lenne repedve a szigetelés.
A színe sem túl jó, nem tudok jobb hasonlatot erősen karamellizálódott. Nem vagyok szerelő szóval bocsi
A cikkszám nem egyezik meg, de ettől még bele lehet applikálni. mondjuk a régi modellek generátor tekercseinek egyenáramú ellenállása 0,2-0,4 ohm, az újaké 0,2-0,7 ohm, de az újé szerintem csak azért más, mert kissé nagyobb teljesítményű. . .
oké nézem
Itt a 2002-es és a 2008-as rajza, ebben kemény 3000 km van a tekercs a mágnesház nélkül 25.
bár úgy látom a kábelek színe is timmel.
Mennyi az annyi?
ejha
hát az enyémnek nem ilyen színe van
2002es a gépem, nem kompatibilis vele szerinted?
Még nem vagyok otthon a műszaki részében, hogyan változtak az évjáratokkal
Tegyél a wastegate szelepbe egy keményebb rugót, csak arra ügyelj, hogy nehogy az injektorok érjenek a kapacitásuk határára, mert elolvadhatnak a dugók, ha szegénnyé válik a keverék.
Ezt találtam a fiókban!
hah találtam egy ilyet, ez szerintetek jó lehet?
bontót nem dobott ki, ez egy tekercselő ember csak ezzel foglalkozik.
http://indukcio.uw.hu/
most értem haza vidékről, már a bátrabbak kint voltak galoppozni, láttam jó pár motoros kollegát
az én vasam is teljesen át van nézve mindent lecseréltem már csak ez a kábelmelegedést kell elkapnom és készen áll a menetre.
Remélem már ettől nem lesz rosszabb idő, mint ma volt
beszélgessünk ha tudsz valamit
Ha nem találsz szólj!
Sziasztok szép estét:)
Alighanem megvan a zárlatom, a generátorom tekercselése nem néz ki túl jól és 3x akkora az ellenállása, mint a könyv szerint kéne.
A kérdés az, holt tudok szerezni ilyen vackot.
Esetleg bontó?
Beraktam a kocsimba az eredetit, meg a műszert, úgy hogy ha találok egyből rá is tudok mérni
hali
érdemes végig olvasni a cikket "részletekben bújik meg" a hayabusa

A Magyar Vándor
ugye,h teccik ,nem baj apppa ez a korral jár ,könnyebb felszállni is rá . . .
Igen 1ezik a km állás is köszi az infót,Akkor már+éri az alkudozást.Minden jó a gépen,csak azok a gyári dobok .A cimbim olyan elmentünk motorozni 1ütt Campónában látott 1.8as intrudert kettőfélbe azt mondja +veszi apjának,ésBazz+ vettük én hoztam haza.Szó-szó nem piskóta a barátom.
Mi a cél?
Rohadt pipa vagyok!
Nem rossz,de nem jutunk előre!
Fistván!
0.8-nál lefuj a turbo!
Szerinted lehet még rátolni?
Ja? Én nem olvastam... na mind1
Hagyd még ő se ébred meg... biztos kv előtt van még meg különben is Ő Csöle!
Jó napot Mindenkinek!
A tisztánlátásodat semmiképpen ne zavarja meg az a tény, hogy fél délelőtt erről a motorról beszélgettünk.