Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apu,Apu!
Kezdődik!
Az enyémet meg se merem mutatni, mert sírógörcsöt kapnál.
Hát persze,hogy cserben hagy egy Busa aksi a Hondában!
Nem oda tervezték,és ezt Ő is tudja!
Az lehet, hogy úgy tűnik, hogy eszi az olajat a Busa, de az XX-is, csak ott jobban hígul benzinnel.
Oooooooooooooo!
Meg van a gond!Azért mutat kevesebbet
1)rossz a papir
2)rossz a müszer
3)Nem akarják hogy az igazság láttán,a busások hanyat-homlok eladási hullámba törjenek ki
4)ez egy 2006-os vas.az enyém 2004-es
Ja és szerintem elég neked a 112 szem is (a manualban 114 van), mivel elől 1 foggal kisebb a lánckerék. Anno, mikor az első láncomat vettem a motorra, széria áttétellel is elég volt 108 szem is, bár ekkor új korában kicsit feszült, de pár kilométer alatt hozzányúlt, tudom, hogy ez nem valami szakszerű megoldás, de akkor ezt hozta az élet és még nem lett szimmeringes sem csapágyas a kihajtásnál a motor.
No tessék!
Kényes!
De még mennyi rossz pont!
Én már a suzukibol kinöttem!
Ez igaz!
De az igazsághoz hozzá tartozik BUSA aksi volt benne!
de nem nekem kellett váltokart szerelnem az M3-on,vagy elektromos hiba miatt megálni(csengeri tura),vagy olajat tölteni egy busába tura elött,mert megette,stb.
62 766
Mindjárt rakok képet!
értem, csak most meg a számokat írtad el, mert a 62788. az az én hozzászólásom...
Hogy áll a Pinlock projekt?
4500-nál annyi a nyomaték, mint az XX maximuma. ja és kb. hasonló szintű tuningon esett át mindkét motor (kipuff, légszűrő, Power Commander)
A 62 788 -os hozzászólásomban már igazat adtam neked!
még nem zárult le, uh. lehet a haverokat izzítani, mert minden szavazat számít. . .
Ez mi, ennyibe kerül?
akkor itt egy pár adat. Vajon kitalálja valaki, hogy melyik ábra melyik motorhoz tartozik?
Természetesen a ringen az egyenesben simán kompenzálta a +50 kilómat a márkatársakkal szemben.
Legalább ki lesz tisztítva elöl is a kuplung pálcánál is!
Már tudjuk,hogy ott nagyon kényes!
Akkor mindkettő!
Nagyon dícsérted a kapott teljesítményt!Tartod még?Érdemes?
Igen!
Az ami Neked van Gabi!Nem tudom,hogy előre is raktál-e fel?
Mr! első vagy hátsó lánckerék kell, vagy mindkettő, esetleg más fogszámmal?
Van élet a hondán túl is Barátom!
Meg kéne egyszer tapasztalnod!
Teljesen máshogy fogsz felébredni,ha nem egy Honda vár rád reggel az ébredésednél a garázsodban,hanem egy HAYABUSA!
Én már tudom! .
PRÓBÁLJA KI ÖN IS!
Tudom................................jönnek a rossz pontok.... .
nem semmi,itt midig tanulok valamit .a szavazás hogy áll,lezárult már?