Én azt mondom,ami megvédi a tökfejem,az megéri az árát!
Most egy 50.000-Ft-és sisakom volt,és tette a dolgát!A szombati motorozásnál vettem észre,hogya számhoz valahogy tulközelvan az eleje(tudom nagy számvan).Na jobban megpislantottam,és a multkori esésnél sérült!De a buko sérült,nem a képem!Ráadásul azt horesztelik,egy esés után bikot illik cserélni!Ez már kettöt tulélt,azaz kétszer védte meg a tökfejem!Szoval egy szavamsincs rá!Viszont kicsit zajos volt,viszont hihetetlen kényelmes.Nem szoritottsehol,és mégse lötyögött!Akinek a kénylem a szempont,annak csak ajánlani tudom! Most a zajtszintet nézegettem,no meg a beépitett napszemcsit!Szoval vettem egy Cabaeget!Majd meglátjuk!
Nekem is volt AGVm, csatlakozom az elottem szolohoz. erzelmi okokbol nagyon szerettem, de oriasi kulonbsegek vannak a mostanim es akozott. Nemhinnem hogy megint vennek ilyet :] Nemigazan vagyok otthon melyik buko eri meg, errol tudok csak velemenyt mondani...
Igen de én ekkora orral zsidonak számittok!És egy zsido hogy dolgozzon,hmmm......?
Még egy kicsit növesztem a mugy turcsi nozimat,elmehetek Mister fönökének!
olyan jaj de kár na de dolgozni kellett sóhaj, de legalább nem kellett miattam lassabban menni