Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan jaj de kár na de dolgozni kellett sóhaj, de legalább nem kellett miattam lassabban menni bár asszem múltkor se volt gond
Ja igen!

130-pinzt mondott!Az nekem sok!
Én meg Fiveurbanra!
Jut eszembe abba a sokba!

KÉPEKET FELTÖLTÖTTEM A SZOKOTT HELYRE!

Az ujaknak itt a cim:www.kep.tar.hu/milkamu
a shoeidat olyan összehasonlítani egy alsóközép agv-vel mint a GS 500 futőművét a yamaha R6-éval
egyetertek. megvedeni engemis megvedett amikor kellett, de meg kell mondjam, kenyelemben rendesen veri a mostanim az AGVm :)
Petivel tudtál beszélni?
Apu neeeeeee.....
Én Csölére gerjedek!
És azt lehet tudni, hogy ki volt az elkövető?
még én is
Tittelett!
Na mivan...itt mindenki a Leo-ra gerjed?
Én azt mondom,ami megvédi a tökfejem,az megéri az árát!

Most egy 50.000-Ft-és sisakom volt,és tette a dolgát!A szombati motorozásnál vettem észre,hogya számhoz valahogy tulközelvan az eleje(tudom nagy számvan).Na jobban megpislantottam,és a multkori esésnél sérült!De a buko sérült,nem a képem!Ráadásul azt horesztelik,egy esés után bikot illik cserélni!Ez már kettöt tulélt,azaz kétszer védte meg a tökfejem!Szoval egy szavamsincs rá!Viszont kicsit zajos volt,viszont hihetetlen kényelmes.Nem szoritottsehol,és mégse lötyögött!Akinek a kénylem a szempont,annak csak ajánlani tudom! Most a zajtszintet nézegettem,no meg a beépitett napszemcsit!Szoval vettem egy Cabaeget!Majd meglátjuk!
nekem most is AGV van, Ti-Tech, szerintem elég jó, a fejemhez is jól passzol, nem zajos, nem fejrázós, és olcsón vettem
de ez az én véleményem
Nekem is volt AGVm, csatlakozom az elottem szolohoz. erzelmi okokbol nagyon szerettem, de oriasi kulonbsegek vannak a mostanim es akozott. Nemhinnem hogy megint vennek ilyet :] Nemigazan vagyok otthon melyik buko eri meg, errol tudok csak velemenyt mondani...
nm-nincsmit
Köszönöm nekedis a segitséget!
Kemény.kemény!
Hivj engem!

bizton állithatom felveszem! Ja hogy neked az öregek jönnek be!?

Igen de én ekkora orral zsidonak számittok!És egy zsido hogy dolgozzon,hmmm......?
Még egy kicsit növesztem a mugy turcsi nozimat,elmehetek Mister fönökének!