azért ha lehet ne rajzoljanak körbe!
szerintem ha lehetne mindenki tartana minden fajtából egyet!
De drag után be fogsz szarni hogy milyen is az erő! Nem fogsz tudni lemondani róla! Elkap a gép szíj és vége, mindanyiunkal ez történt...
Meg akarok Halni!
csak hülyültem
A drag szép meg jó motor, csak túrázásnál kevés. kimotoroztam a 63 lovat belőle. nagyon szeretem meg minden, de kevés ha lehetne mellé venném a busát és nem helyette.
és persze a sötét oldal is vonz
Nem volt kedvem maradni.De mostanában itthon sincs kedvem lenni,szóval megyek is Sugár kávézójába az én kis törzshelyemre !
Jó akkor széjjel foglak szedni Titeket ! .Mármint szóban !Na nem félreérteni !
szép stílus váltás ez! Rájöttél, hogy nem stílusod a drag? vagy hogy jött a busa?
Azért kérdezem mert egy időssek vagyunk és érdekel, hogy miért választottad?
Hali Zorro,
a helyzet az, hogy nem most esedékes a moci vásár. előbb el kell adni a meglévőt( adatlap). szerintem csak tavasz elején lesz belőle busa. ezért szerettem volna előtte egy kicsit körül szimatolni, infot gyüjteni. amúgy nagyon tetszik a vasad és az ár is nagyon korrekt. köszi, hogy vetted a fáradságot és írtál. csáó
Örülök, hogy megismerhettelek titeket!
Sajnos el kellett jönnünk, pedig szívesen maradtam volna! (Legalább gyorsan hazaértünk mert én mentem elől és nem egy XX!)
Remélem még tudunk menni ebben a szezonban, ha Szent Péter is úgy gondolja!
hali fiver
egy ilyennek a motorja nem lenne jó bele,kompletten váltostól,mindenestöl, kicserélni,ennyi az autó itt!
irfutár kg ra szállit,de pl mocit 400 euért hoztak már ide ki nem is egyszer... http://www.carzone.ie/used-car...
Jó napot mindenkinek!
Én csak gondolom hogy azt jelenti hogy jó erősen oda kell fogatni a kicsi dobozkát mert ha elbillen akkor elveszi a feszültséget a motortól és kész a baj.
De ha nem így van jön mindjárt vki és kijavít
Tittelett!
Nekem is ugyanilyen pager-es riogatóm van,és tökéletesen elégedett vagyok vele.800-1000méteres a hatótávolsága,ezen belül mindent jelez,ami a mocival történik!Az enyém már két éve működik,és idén minden gomd nélkül átraktuk az új Busmanba is!Egy dolog fontos,hogy megkell sipekolni,mert ha elszabadul a doboza,akkor minden bukkanónál elveszi az áramot a mociból,és az életveszélyes! Én átéltem!
Kérd el Milkától a telszámot,mert korrektségben,és árban is Ők a legjobbak!
Amit olcsóbban kínálnak az szarabb is!
Szevasztok,
szeretnék egy hayabusát venni. mire kell odafigyelni vásárláskor? használt motorról lenne szó?
megköszönném, ha írnátok pár mondatot ezzel kapcsolatban.
köszi
Laci
szerintem ha lehetne mindenki tartana minden fajtából egyet!
De drag után be fogsz szarni hogy milyen is az erő! Nem fogsz tudni lemondani róla! Elkap a gép szíj és vége, mindanyiunkal ez történt...