Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa!

Bátyád?
Sziasztok ha XX t vettél volna, akkor nyugottan motoroz6nál, és nemkéne MINDIG szerelni...
Szia Csöle!
Ettől én okosabb vagyok!
Ha lenne másik pasim a Menyán kívül, biztos, hogy nem a munkahelyem elé szervezném a randit!
Különben 13-kor mentem fel a kövi tárgyalásra! Ezt bebuktad!
Remélem azért jól vagy!
Miért nem rax elöre egyel kissebbet
szia Biri! A fehér busa?
Kár, hogy nem szóltál előbb, lementem volna megnézni az összehasonlítás kedvéért! Mert fehér és fehér között is van különbség!
De a miénk a legszebb a világon!
Feket663! Azt hiszem veszek egy régit 17 foggal és kiesztergáltatom a közepét, meg egy újnak is és belehegesztetem! Nem hátrálok meg!
Szia! Egy kis olvasnivaló! Remélem pár kérdésre választ ad!
Sziasztok! Milka! Légyszi Szombatra véss be! Köszi! Tudod nem vagyok 1 számitógép guru!
Bocsi!
Téged alig vettelek észre barátom!Mmégegyszer bocsánat!
El!
És akkor a "meg egyebek" is elmaradnak
Szia barátom!

Áááááááááááá!Látod máris viszaskozott!inkább elénk jön,csak nekelljen kávét foznie!
Akkor mondjuk 10.11 Szombat!Mivel Tatabányafelé van,talállka 10.00-kor AGIPSHELLKUT Budaörsön!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Pep( reméllem nem találja ki senki hogy motort ööööööö izé robogot akar venni)
4)Hubi :)))))))))))))
5)Josi+Tündérke
6)lion+kisvirag
7)Maistear+Niki
8)jocikirály&blondy
9)Szabat
10, Herci (Bár a busa fórumon már iratkoztam)
11. Privát+Kisprivát
12)Menyus+Gabica
Nem baj Akkor jönnek a"meg egyebek"
Andrew kabai!
csak neked,csak most!
De most szolok!Nemszoktunk totyogni!Egy bizonyos iramot diktállni kell,mert azt diktálom én elöl!150 városon kivül,70 városban!És ezt érkon bokron!Minnél hátrébb vagy a sorban,annál jobban kell huznos neki!
Csak a miheztartás végett!Volt már ebböl problémánk!

Akkor mondjuk 10.11 Szombat!Mivel Tatabányafelé van,talállka 10.00-kor AGIPSHELLKUT Budaörsön!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Pep( reméllem nem találja ki senki hogy motort ööööööö izé robogot akar venni)
4)Hubi :)))))))))))))
5)Josi+Tündérke
6)lion+kisvirag
7)Ma

istear+Niki
8)jocikirály&blondy
9)Szabat
10, Herci (Bár a busa fórumon már iratkoztam)
11. Privát+Kisprivát
Ha komolyan gondolod a csatlakozást akkot a motorzz.hu-n a joooobarátok topicban szoktam szervezni a turákat!De álltalában ideis,és az XX forumrais átlinkelem!Most hétvégén szombatonis meghyünk!
Nincs kávéfözöd!
Nincs olyan típusszámú!
Találatok száma: 10434

-
LÁNCKERÉK 50-35044-48

"ESJOT" Német gyártmányú, CNC technológiával előállított magas minőségi követelményeknek megfelelő lánckerék

LÁNCKERÉK 50-35045-18

"ESJOT" Német gyártmányú, CNC technológiával előállított magas minőségi követelményeknek megfelelő lánckerék

LÁNCKERÉK 50-35045-46

LÁNCKERÉK 50-35046-16

LÁNCKERÉK 50-35046-19

LÁNCKERÉK 50-35046-42

LÁNCKERÉK 50-35046-43

LÁNCKERÉK 50-35046-46

LÁNCKERÉK 50-35047-17

LÁNCKERÉK 50-35047-45

LÁNCKERÉK 50-35048-39

LÁNCKERÉK 50-35048-40

LÁNCKERÉK 50-35048-42

Köszi! A hátsónál legalább 3 fog + kellene az meg már sok!
Gabi! a lánckereket próbáld meg a www.mandd.hu -n az esjot lánckerekek közül behozatni a 50-35048-17 típusszámút, ez lenne a tiedhez való, de 17 fogszámú első kerék. de miért nem a hátsót cseréled? vagy rövid a lánc?
szasztok

van castrol actevo 10w40 2200.-/l
racingbike 10w50 3200.-/l
láncspray o-x lánchoz egyaránt (Fehér) 2200.-/400ml
ngk cr 9e gyertya 2000.-/db
olajszűrő hilfo 138 1600/db

és még bla-bla-bla

tessék szívjátok a vérem
na szóval,mivel most jött a telefon,hogy amugyis szombaton Császáron lesz dolgom,minden megoldódott,11 felé én már ott leszek ahova jöttök.