Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akár holnapis!

itt a számom:06-30-9446636 hivj fel,oszt megdumcsizzuk!
milka1! a héten valamikor esélyes, hogy megnézzem a riasztót?! Elugrok akár napközben is bárhova (bp?)...
Hátb igen!

Milkabácsi esete!Milkabácsi kontra zöld opelos nöi vezetö!Nálamis a 30-40 lassunak tünt,már leakartam szállni,oly lassuvolt!De a hölgy megelözött,és lesegitett!És még mi mondjuk hogya hölgyek nem udvariasak!?
Na igen mert Te kemény vagy!
Rám azt szokták mondani hogy lenyeltem a bukósisakomat( van egy "kis" pocakom) de 1000km le szoktam vele nyomni különösebb fáradság nélkül!
A hosszú egyenes végével szokott a baj lenni, miután fékezel egy qrva nagyot( a szemed is kijön) rájössz hogy még mindig 150-nel mész, ami még nagyot csattan!
De nem akarlak ijesztgetni, csak szoktunk temetésekre, meg megemlékezésekre járni, és nem mindig a motoros volt a hibás!
kényelmes hát
egyébként kényelmes? vagy fapados, mint a gixxer 1000 és társai?
látom hazaért mindenki épségben....
köszi az infót. minden apró részlet fontos lehet.
egyébként nem vagyok meggondolatlan városban pályázó típus.persze ha van egy hosszú belátható egyenes...
Ja 250-től még úgy megindul mint a Drag-od 70-től
Lackofickó! Én egy 1500-ös Vulkánról ültem a Busára és úgy féltem tőle( a híre miatt) mint a tűztől!
Csalódtam mert nagyon kezes, kijavítja a hibáidat, csak a jobb kezed függvénye mit tesz, de sose hidd el neki hogy te vagy a főnök! Mindig ő marad!
Ha ezt figyelembe veszed, nagyon hálás lesz, imádni fogsz vele minden kilométert!
tényleg ennyire durva?
most még jobban kell
mennyibe kerűl fenntartani szezonális szinten?
elsősorban túrázni venném, szóval normál használat. nem pálya vagy ilyesmi.
Ja gyöngyház fehér színű volt, sötét kék bőr tetővel.
85-ben volt egy jobbkormányos XJ 4.2 Jaguárom, a haverom olvasta a baloldalon az újságot , a rendőr meg őrjöngött hogy-hogy nem ő vezet, azonnal szálljon ki és adja oda a jogsiját. Én a kormány mögött ülve majd be pisiltem.
Rossz oldalra rakták a kormányt,marhák Vagy lekapcsolták a lámpákat a gyárban
Gabi nehogy megvedd
Örülök!
Vasárnap!
Találka Mr-nél(XIV.Róna-Szugló sarok) 11-kor
Hív a 2-es project!Ami a csövön kifér!
1,Mister
2,Fiveurban ( mert kemény)
3,Menyus+Gabyca
4,Busati
5,?
Menyus kérésére!
Köszi Zoo de már készen van, vettem egy másikat!
Ciao!Köszönöm jó volt!
Helyes!

Bár elég sokáig tartott!
Üdv mindenki,
tegnap volt szerencsém egy pár perc erejéig ülni egy új Busán. Hát mit mondjak, mintha azt alám teremtette volna a suzuki elmegyek bankotrabolni
Megvagyok!
Na jól van nem vagyok telhetetlen,beérem egyikőtökkel is !