Milkabácsi esete!Milkabácsi kontra zöld opelos nöi vezetö!Nálamis a 30-40 lassunak tünt,már leakartam szállni,oly lassuvolt!De a hölgy megelözött,és lesegitett!És még mi mondjuk hogya hölgyek nem udvariasak!?
A hosszú egyenes végével szokott a baj lenni, miután fékezel egy qrva nagyot( a szemed is kijön) rájössz hogy még mindig 150-nel mész, ami még nagyot csattan!
De nem akarlak ijesztgetni, csak szoktunk temetésekre, meg megemlékezésekre járni, és nem mindig a motoros volt a hibás!
köszi az infót. minden apró részlet fontos lehet.
egyébként nem vagyok meggondolatlan városban pályázó típus.persze ha van egy hosszú belátható egyenes...
Lackofickó! Én egy 1500-ös Vulkánról ültem a Busára és úgy féltem tőle( a híre miatt) mint a tűztől!
Csalódtam mert nagyon kezes, kijavítja a hibáidat, csak a jobb kezed függvénye mit tesz, de sose hidd el neki hogy te vagy a főnök! Mindig ő marad!
Ha ezt figyelembe veszed, nagyon hálás lesz, imádni fogsz vele minden kilométert!
tényleg ennyire durva?
most még jobban kell
mennyibe kerűl fenntartani szezonális szinten?
elsősorban túrázni venném, szóval normál használat. nem pálya vagy ilyesmi.
85-ben volt egy jobbkormányos XJ 4.2 Jaguárom, a haverom olvasta a baloldalon az újságot , a rendőr meg őrjöngött hogy-hogy nem ő vezet, azonnal szálljon ki és adja oda a jogsiját. Én a kormány mögött ülve majd be pisiltem.
Üdv mindenki,
tegnap volt szerencsém egy pár perc erejéig ülni egy új Busán. Hát mit mondjak, mintha azt alám teremtette volna a suzuki elmegyek bankotrabolni
itt a számom:06-30-9446636 hivj fel,oszt megdumcsizzuk!