Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszéltem a kereskedéssel. azt mondják, h a gariba nem szól bele ha külsős cég szereli be, csak lehetőleg szakosodott legyen! :)
mivel ők vmi fapadosabb dolgot szoktak szerelni, a többit pedig csak be tudják szerezni és elbütykörésznek vele, ezért inkább úgy döntöttem, h maradjon a külsős hozzáértő!

milka1! nagyon megköszönném a segítséged. szívesen meg is nézném, h mit tud a kütyü és ha lehet, akkor élnék az ismerettségeddel is és ott szereltetném be a riasztót ahol már nektek is többszörösen bevállt!

hétfőn íródik alá minden papír :) valszeg rá 1 hétre hétfőn pedig viszem az sv-t, hozom a hayát!
tűkön ülök, nem is tudom h bírom ki addig....
Nagyon szép napot Mindekinek
Igen!

van némi-nemü kapcsolat ezügyben!Jopár embert vittem már oda!Ja és nagyon profin szerelik be!Kb.1-2 ora alatt!megis lehet ott várni!Atulaj egyébként szintén motoros!
hello

ilyenre gondolt a lány de ezek 30e környékén vannak de ebben Milka segitségét kérheted mert jobb áron tudja.
én nem találtam ez alatt sorry
no

szép időtök lesz
Meglessz!

Köszike!
Teszek majd fel képet!

Bár ha élöben látnád mittud,az lenne a legjobb!Én nagyon esküszöm rá!
jó gurulást nektek
A nap kérdése: Herci vajon elindult

nemsokára kiderül
Jaaóóó reggelt!
http://www.onroad.hu/motor/bemutato/1226/

na jóóó éjt
pagereset akarnék én is, no de milyet? ebből is van kismillió...
neked melyik fajta van? vagy ez már bizalmas infó?!
sajnos nekem a most szombat hirtelen jött meló miatt elmarad :( majd nézem folyamatosan, h mikor mit szerveztek!
Ezt inkább Pepnek javasold!
940km-nél járok
Most pihi van mert egyéb kiadások miatt egyelőre nem tom elvinni 1000-es szervízre
Te meg kezd el tölteni az aksidat
Elinditala én téged!
Ugy tünik már elindult
Szeva.
te hogy-hogy nem alszol?
nemsokára indulnod kell hogy 10-re pesten legyél
Szoszi Pep! Na mi a fet van?