már bocs,,,1 xer reggelni akartam magam,elkezdett papogni"nem magyarországról szerverröl jelentkezik be nem engedünk reggelni" nah meg is lett a véleményem,és még sok más is igy üzemel,pl:motogptv.hu-ez sem enged
úgyhogy megvan a véleményem ezekröl az oldalakról,hoznám nekik itt a nézettséget,forgalmat és nem akarják nah akkor cse..... meg!
igy aztán nézem a worldsuperbike.com.....motogp.com....ezek legalább mennek
A távkapcsolót elég zsebben tartani és motorunkhoz közeledve-távolodva a riasztó automatikusan ki-be kapcsol, nem kell megnyomnunk semmi gombot!Ha motorkerékpárunk elrabolják, a jármű távolodásával működésbe lép a rablásgátló rendszer a motor leáll........
Hát benzin költség, meg gumi (metzeller roadtec Z6 -- 14ezret bírt (bár ezt nem akarják nekem elhinni, de télleg!)!
Szóval ott vagy mint ha egy 600-ast szarrá pörgetve nyúznád! Ezt 40(!) felteszed 6-ba és amit szól végig... nincs megállás! 140 Nm nyomaték! Ez elég magyarázat!
szóval alkalmas túrázásra. ennek örülök. azt hallottam, hogy az első szériás busák elsőféke enyhén szólva is sz.r.
egyébként mentem már nagy sportvassal szóval van fogalmam arról milyen lehet a gyorsulás. az anyagi vonzatára még senki nem válaszolt. ha ezt megtenné valaki...
úgyhogy megvan a véleményem ezekröl az oldalakról,hoznám nekik itt a nézettséget,forgalmat és nem akarják nah akkor cse..... meg!
igy aztán nézem a worldsuperbike.com.....motogp.com....ezek legalább mennek
Én 10.00-ra emlékeztem!Ez van,öregszem!
Találka Mr-nél(XIV.Róna-Szugló sarok) 11-kor
Hív a 2-es project!Ami a csövön kifér!
1,Mister
2,Fiveurban ( mert kemény)
3,Menyus+Gabyca
4,Busati
5,?
Nagyon sok szines matatnivalo van rajta!
kormány senkit nem érdekel,neked a motorja kellett volna,az meg ott van ahol kell lennie
A távkapcsolót elég zsebben tartani és motorunkhoz közeledve-távolodva a riasztó automatikusan ki-be kapcsol, nem kell megnyomnunk semmi gombot!Ha motorkerékpárunk elrabolják, a jármű távolodásával működésbe lép a rablásgátló rendszer a motor leáll........
Jól éreztem magam....
Legközelebb majd hosszabb lesz...
De Zorróval sürgős dolgunk volt.....
De remélem ez köztünk marad
Jó éjt Mindenkinek...........
Hát benzin költség, meg gumi (metzeller roadtec Z6 -- 14ezret bírt (bár ezt nem akarják nekem elhinni, de télleg!)!
Szóval ott vagy mint ha egy 600-ast szarrá pörgetve nyúznád! Ezt 40(!) felteszed 6-ba és amit szól végig... nincs megállás! 140 Nm nyomaték! Ez elég magyarázat!
egyébként mentem már nagy sportvassal szóval van fogalmam arról milyen lehet a gyorsulás. az anyagi vonzatára még senki nem válaszolt. ha ezt megtenné valaki...
majd hívlak napközben!
előre is köszi!