szerintem ha dupla falú plexit lehet hozzá venni tökéletes a pára miatt!
a másik ami nagyon tetszett,ha 0.5 cm hagytam kinyitva akkor ott maradt,még 150 nél is nem csukódot vissza
ha épp nagyobb levegö kellett a pára miatt
ezt én is olvastam
szerintem marha nagy balfax volt a tesztelönk
bekarikáztam a gombot amivel,mindkét oldal megnyomásával rostély ki a helyéröl "tisztitásra" 2 mp et vesz igénybe
ha a tesztelönk 25 percig csavarozik 1 csavart mert valami meglazult ez megint az ö problémája -erre azt mondanám"ha ö valami szerelö semmi képp ne adjunk neki munkát mert ha 10 csavar lesz egész nap ellesz vele-és még nem is javitotta meg a fö problémát"
kényelmesnek....nekem pont méretem volt ,nem tekeredet el 300 nál nekem ez volt a szempont,kényelem hártébb szorult-de turázni mindig ez volt a fejemen jelzem a maszkot rá préselte az arcomra,de szerintem ezt minden sisak megcsinálja.
,ha 100 al akarok robogni veszek valami tuti tura sisakot,felnyitható sityit hogy közbe kávézgathassak,cigi,mobil telefont blu nélkül felvehessem
Gondolhatod, hogy egy hétvégi motorozás mit kivesz abból a szegény öregemberből...ne legyenek már ilyen magas elvárásaid...ilyenkor a telefont sem tudja felemelni legalább hét közepéig...Nem beszélve arról, hogy biztos vetett némi pillantást hétvégén a dekoltázsodra is ott a farmon... Az meg egyenesen sokkolta...
AGV-nekem is az a véleményem hogy iszonyú drága mert Rózsi felvette,emléxem mikor kezdö árai voltak elég ócsó volt most meg pfffffffffffff
tele van a net jobbnál jobb akciókkal
személyemnek az FF et már ki is néztem
neked az aeroblade 2 öt ajánlanám
meg az Uvex sisakot ez azért jobb mert max 1000 g brutál német e bayröl
találtam is neked szinben figyu
görgesd le http://shop.ebay.co.uk/?_from=...
uvex
Nem ma már nincs nap!
Hulla fáradt vagyok! Én hülye a 2006-os szezonban megfázott a térdem és és most is elintéztem! Na már most nem volt pofám lemondani a mai túrát és elmentem, de majd beszartam úgy fájt!
Viszont láttam ma pár szép busát itt a dunakanyarban!
a másik ami nagyon tetszett,ha 0.5 cm hagytam kinyitva akkor ott maradt,még 150 nél is nem csukódot vissza
ha épp nagyobb levegö kellett a pára miatt
ezt én is olvastam
szerintem marha nagy balfax volt a tesztelönk
bekarikáztam a gombot amivel,mindkét oldal megnyomásával rostély ki a helyéröl "tisztitásra" 2 mp et vesz igénybe
ha a tesztelönk 25 percig csavarozik 1 csavart mert valami meglazult ez megint az ö problémája -erre azt mondanám"ha ö valami szerelö semmi képp ne adjunk neki munkát mert ha 10 csavar lesz egész nap ellesz vele-és még nem is javitotta meg a fö problémát"
kényelmesnek....nekem pont méretem volt ,nem tekeredet el 300 nál nekem ez volt a szempont,kényelem hártébb szorult-de turázni mindig ez volt a fejemen jelzem a maszkot rá préselte az arcomra,de szerintem ezt minden sisak megcsinálja.
,ha 100 al akarok robogni veszek valami tuti tura sisakot,felnyitható sityit hogy közbe kávézgathassak,cigi,mobil telefont blu nélkül felvehessem