bevallom, hogy az 5e Ft-os riasztóktól tartok. nem mondom, hogy nem jók, de alap véleményem az, hogy az igazán jó dolgokért azért el is kérnek némi többletet!
attól tartok üzletet sajnos most nem fogunk kötni :( mert a riasztó mint felszerelés valszeg vmilyen módon bele lesz gyúrva az árba/kedvezménybe, így a motorral együtt hozzá fogok jutni!
tudtok javasolni riasztó típusokat? mit célszerű beletetetni az új gépbe?
jók azok amiknél a távirányítón is lehet látni bizonyos távolságon belül, hogy mi történik és be lehet avatkozni?
milka1! komolyan gondolom a csatlakozást, csak legyen már meg végre a gép (ha minden jól megy jövő héten kezdem intézni a vételt). a motorozz.hu -n is fent vagyok andrew néven (itt már foglalt volt :( ), nézni fogom a joooobarátok topikot!
a 150 / 70 kényelmesen tartható sv-vel is, amúgy én sem szeretem a togyogást, de már tudom, h az ilyen terveket azért nem kevészser át szokták lépni, akár duplán is :D , úhogy csatlakozni majd csak az új vassal és az 1000-es szervíz után fogok!
gabyca! köszi a cikket. jó pár leírást, tesztet olvastam már angolul/magyarul, ez valahogy kimaradt... amúgy érdekes, a kezelhetőségéről inkább jobbakat olvastam!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Pep( reméllem nem találja ki senki hogy motort ööööööö izé robogot akar venni)
4)Hubi :)))))))))))))
5)Josi+Tündérke
6)lion+kisvirag
7)Ma
istear+Niki
8)jocikirály&blondy
9)Szabat
10, Herci (Bár a busa fórumon már iratkoztam)
11. Privát+Kisprivát
12)Menyus+Gabica
13)busati
14)ZORR
O (szereztem egy robogót(majd nem röhögni!)! )
ez egy nagy marhaság!Már elnézést,nem akarlak bántani,de méghogy városban nem kezelhetö,stb.Az oké hogy erös,meg fejben,meg fék,de hogy nem kezelhetö,ezzel vitatkoznék!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Pep( reméllem nem találja ki senki hogy motort ööööööö izé robogot akar venni)
4)Hubi :)))))))))))))
5)Josi+Tündérke
6)lion+kisvirag
7)Ma
istear+Niki
8)jocikirály&blondy
9)Szabat
10, Herci (Bár a busa fórumon már iratkoztam)
11. Privát+Kisprivát
12)Menyus+Gabica
13)busati
tyú, nem semmi lista, köszi!
bevallom, hogy az 5e Ft-os riasztóktól tartok. nem mondom, hogy nem jók, de alap véleményem az, hogy az igazán jó dolgokért azért el is kérnek némi többletet!
attól tartok üzletet sajnos most nem fogunk kötni :( mert a riasztó mint felszerelés valszeg vmilyen módon bele lesz gyúrva az árba/kedvezménybe, így a motorral együtt hozzá fogok jutni!
erről mi a véleményetek? elvileg MABISZ által elismert...
http://www.suzuki-interat.hu/s...