Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!

tyú, nem semmi lista, köszi!

bevallom, hogy az 5e Ft-os riasztóktól tartok. nem mondom, hogy nem jók, de alap véleményem az, hogy az igazán jó dolgokért azért el is kérnek némi többletet!

attól tartok üzletet sajnos most nem fogunk kötni :( mert a riasztó mint felszerelés valszeg vmilyen módon bele lesz gyúrva az árba/kedvezménybe, így a motorral együtt hozzá fogok jutni!

erről mi a véleményetek? elvileg MABISZ által elismert...
http://www.suzuki-interat.hu/s...
szerdán lesz a nagy besötétedés napja
jó szokott lenni, de én holnap nem megyek jött be egy új meló és megyek Szeghalomba hajnalba
tudtok javasolni riasztó típusokat? mit célszerű beletetetni az új gépbe?
jók azok amiknél a távirányítón is lehet látni bizonyos távolságon belül, hogy mi történik és be lehet avatkozni?

konkrét típusok és kb árak érdekelnének!
ha jó a tempó sv-el akkor jó leszek én is!
én is birom a tempót az SV-vel szóval ez ne fogjon vissza eddig nem volt rám panasz, pedig szerintem szóltak volna ha lassú vagyok
Szép napot mindenkinek!

milka1! komolyan gondolom a csatlakozást, csak legyen már meg végre a gép (ha minden jól megy jövő héten kezdem intézni a vételt). a motorozz.hu -n is fent vagyok andrew néven (itt már foglalt volt :( ), nézni fogom a joooobarátok topikot!
a 150 / 70 kényelmesen tartható sv-vel is, amúgy én sem szeretem a togyogást, de már tudom, h az ilyen terveket azért nem kevészser át szokták lépni, akár duplán is :D , úhogy csatlakozni majd csak az új vassal és az 1000-es szervíz után fogok!

gabyca! köszi a cikket. jó pár leírást, tesztet olvastam már angolul/magyarul, ez valahogy kimaradt... amúgy érdekes, a kezelhetőségéről inkább jobbakat olvastam!
Köszi Milka! A Bratyóm már Anglia felé tart. Úgyhogy ő idén már tuti nem jön mocizni.
Nem 17 a busa 19
nem lesz rövid a láncod 3 fog külömbségtöl Max 1 cm kel elörébb állítani
Találatok száma: 1

LÁNCKERÉK

Gyártó: Suzuki
Típus: GSXR
Ccm: 1000
Modell:
Évjárat: 07

Cikkszám első: 50-35021-17 (LÁNCKERÉK)
Cikkszám hátsó: 50-35052-43 (LÁNCKERÉK)
Eredeti kis kerék: 17
Eredeti nagy kerék: 43
Kis kerék variációk: 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19
Nagy kerék variációk: 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47
Lánc méret: 530
Lánc szemek: 112
Ezredesnek 16-os van elől?
Az azonos arány eléréséhez hátra legalább 3 fog kellene pluszban, akkor viszont a lánc rövid.
Jaaa!2 fog már sok?Vagy hátra egy picit nagyobb
Nekem a gixeré megmaradt az 2-övel kissebb
Drága Menyus ! Két hete azt vadászom éjjel nappal de NINCS!
pedig az esjot oldal már hozza ezen a számon, úgyhogy kérdezd meg telefonon, és ne hagyd magad lerázni!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Pep( reméllem nem találja ki senki hogy motort ööööööö izé robogot akar venni)
4)Hubi :)))))))))))))
5)Josi+Tündérke
6)lion+kisvirag
7)Ma

istear+Niki
8)jocikirály&blondy
9)Szabat
10, Herci (Bár a busa fórumon már iratkoztam)
11. Privát+Kisprivát
12)Menyus+Gabica
13)busati
14)ZORR
O (szereztem egy robogót(majd nem röhögni!)! )
Te Csöleur!

Már tudhatnád Gabycát nem jo omen piszkállni!
Megis lepödtünk volna,ha meghátrálsz!
Szia Kicsi!

ez egy nagy marhaság!Már elnézést,nem akarlak bántani,de méghogy városban nem kezelhetö,stb.Az oké hogy erös,meg fejben,meg fék,de hogy nem kezelhetö,ezzel vitatkoznék!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Pep( reméllem nem találja ki senki hogy motort ööööööö izé robogot akar venni)
4)Hubi :)))))))))))))
5)Josi+Tündérke
6)lion+kisvirag
7)Ma
istear+Niki
8)jocikirály&blondy
9)Szabat
10, Herci (Bár a busa fórumon már iratkoztam)
11. Privát+Kisprivát
12)Menyus+Gabica
13)busati