Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlet Neked!
én jelenleg félúton lakom Tatabánya és a végcél között,nagyon szívesen látlak Benneteket egy kis kávéra meg egyebek,útba esik úgyis.de nekem az is jó ha valamelyik benzinkúton találkozunk és onnan megyünk a Westibe(én ígyhívom )
szerintem az első ezer km mindenkinek hamar beleugrik
üdv!
persze, nem is úgy gondoltam, h kizárólag busások, de azért legalább 1-nél több legyen belőle :)
a mostani sv túrákon is van minden nem csak sv és ez így is van jól...

ki szoktátok írni valahova a túrákat (pl motorozz.hu) vagy itt szokott a szerveződés zajlani?

kérdésem biztos lesz sok. reményeim szerint az első 1000es szervíz átvétel után 1-2 nappal meg is lesz (persze ez időjárás függő).
nem tudom pl. hogy milyen olajat célszerű beletetetni 1000-es szervíznél, illetve a nagyobb igénybevétel miatt milyen lánc spray-t célszerű használni?
hányan lesztek kb?
10 kor indulunk Pestről, mivel lesznek más motorral is passz!
azért is kukkantottam be ide,hogy informálódjak.Kb mikor vagytok errefelé mert akkor csatlakozom
Szia Hayalány megint talizunk szombaton?
andrew_kabai!
Rendszeresen megyünk egész nyáron Busások XX-esek stb. vegyesen, úgy gondoljuk nem a motor típusa számít hanem az hogy ki vezeti!
Azért ne aggódj nem megyünk nagyon lassan. Ha kérdésed van itt tedd fel, vannak sokan akik sok-sok éve Busáznak és mindent tudnak a gépről.
Szép jó estét!
Sziasztok! Remélhetőleg 1-2 hét múlva egy új k8-as hayabusa boldog tulajdonosa leszek. A napokban voltam tesztvezetésen és annyira tetszett, hogy nem tudtam letenni és 200km-t rögtön bele is tekertem a gépbe! :)
Jelenleg nézelődök és tájékozódok, de nem igazán találtam spéci hazai hayabusás oldalt csak egy-egy fórum topikot itt-ott...

Szívesen fogadnék hasznos linkeket vagy egyéb tanácsokat, vagy igazából bármit ami jól jöhet!
Másrészről érdekelne, hogy szoktatok-e kifejezetten hayabusa túrákat csinálni, van-e valamilyen busa klub stb.

Előre is köszi minden segítséget!
A mobil,az nemazért mobil,hogy mindig az emnernél legyen?
Én nemtudom,csak kérdezem!Mert nálam mindig nálam van,és lehet nemjol csinálom!
AZ ENYÉM VOLT!
Lenyomtuk disperzittel! .
Tittelett Mindenkinek!
Ugyanmár...evidens, hogy olyan pasit szed össze Menya mellett akinek szintén fehér busája van...az nem feltűnő...
néha szokásom dolgozni is amikor nem mindig vagyok telefonközelben
Te ezen csodálkozol?!

Én már megse lepödök! Valszeg megenst valami nedüben uszkál!
A telefont már megint nem tetszik felvenni !
nőuralom rulz hajrá Gabycaaaaaaaaa
Húúúú banyeg megyek megnézem hány Km van benne
akkor nézz az asszony okörmére.................ott állt a fehér busa a munkahelye elött
Biztos,hogy nem tegnap nem mentem vele kocsival jártam arra 2 körül

Nagyon jó!
Akkor te voltál az akit a Csaba mondott, és csodálkozott, hogy nem ismerem!

De így ismeretlenül is köszönöm a segítséged! Remélem majd gurulunk együtt és megismerlek személyesen!

Üdv,

Zo