Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedden meg lesz a vas
Amúgy a hóviharban meg a jégesőben nem csináltunk képeket? Az még vicces!
........kép?,Videó?
Ilyet én is tudok írni!
Hello Görl!
a motorkiállításon nem találtam meg álmaim csizmáját,pedig kerestem
sziasztok
Hát képzeld hazaengedték hétvégére... Gondolom gipszes lábbal próbálkozik az asszonynál...
zoohayabusa
tegnap 20:36
szegényke nem mai béka,finoman kell vele bánni,utazó max 170
inkább olyan lendületes mocizás lesz,lehet kapcsolgatni a váltót is de túlsokminden nemfog történni
a hayabusához képest de kanyarokban jobb leszek

ma 08:41
és erre fistván válaszolt hogy ha olyan jó menyus miért nem gsxf et vesz, gsxr-t vett

ezt meg én irtam [30097] ma 11:16
ezt meg sem hallottam
nem azért vettem bocit én sem mert a legjobb moci,de van elönyei,ott ahol a busa karcolja az aszfaltot,itt még lesz tartalék..
de ezt nem tudom miért neked kell mondani....
gixer egy tökéletes választás sport mocizásra,erö és kanyartechnikás moci és szép is,
de nem gyönyörü az csak a hayabusa lehet

és ezt ti már odáig elihegtétek hogy belekötöttem egy olyan emberbe...
ezek véleméynek voltak,ö is elmondta én is....
...ha egy üzlet beindul!
És Alphával mi lehet?
Dolgozik, most is nyitva van hátha valakinek kell egy robogó sűrgössen!
Gyerekek! Mivan pep-el? Már rég nem írt...lehet, hogy az asszony agyonverte és elásta?
nem tudom miért kell ilyenek beszolni"bele kötök valakibe"
most te is megtaláltál mi volt abban lebecsmérlö hogy a gsf nek kisseb a villa szöge és ezáltal jobban fordul kanyarokban mint busa
ezt nem kellett volna úgy eltolni olyan messzire hogy én belekötök valkibe
ha az a véleményem valamiröl akkor az,"most hirtelen kiderül hogy a busa jó kissebb kanyarokban",akkor menya is miért vesz 1000 est pályára,mert mindenki tudja hogy kanyargósabb heyleken jobb,és majda vépleményem változik ha eljön az ideje,
neked az a véleményed hogy te elöl mész mig egy tapasztalatlanabb mocis a hátad mögött jöjjön
nekem nem,én elöre engedem és diktálja a salyát tempólyát én majd követem alalmazkodok hozzá,mert ha malörözik kifékezem...nekem meg ez..
ettöl nem kötök beléd te elmondtad a tiéd én meg az enyémet,,ennyi...

itt a videó példa,most történ biri részzéröl elég durván beszól,ne töltsek fel ilyent ,pedig sosem szóltam be neki,ráadásul multokr gixergirl is kb ugyan igy irt be multkor
A riasztó!Az indításgátló kívétele! ...meghogy nem dugtam be a forrasztópákát!
És?

Mivolt a téma?
Mindenhol4

Még tüzetis gyujtottam(füstjel),de nem reagálltál!
válasz erre előzmény
kata-gsx-r
[25130] február 28. 15:11
Amúgy a hóviharban meg a jégesőben nem csináltunk képeket? Az még vicces!

nah ekkor történt,lényege elég régen uton voltunk ,Dingl-Dublin,kata diktálta a 120 tempót pályán,enyhe kanyarok,és mikor kikerültünk egy kaminyont hosszú elözésre sikeredett hogy minden okés legyen,erre egy mocsok BMW-s ledudált jó hosszan,,hagytam hoyg elmenjen,és utánna ö s 170 ig nyomta,oda gurultam mellé és integettem neki bye bye,ekkor elrugóztam 220 ig,de érzhetö volt hogy még birja,és kipróbáltam hol lesz az a pont mikor el kezd csuszikálni 260 volt,,,
jaj de ari mindenki, hogy vigyáznátok csöle mocijára / és talán még rám is /
A Giros tál Velencéről Gabi!
"Ráadásul az utolso szolásodnál,egy olyan emberbe kötöttél bele(Fistván),aki a légynek se árt!Nem szokott csak ugy beirogatni,ha beir,az vagy segittöszándék miatt van,vagy mert joötlete van!"

Ezzel eggyetértek!
Mindíg segít nekem is ha tud és ezért tisztelem becsülöm!
...csak a szokásos! ....HIDEGKUTYA!
De szuper...mínuszokat mondanak a héten éjjelente...nem szotyi...
...pont Menyával voltam!