ezt meg sem hallottam
nem azért vettem bocit én sem mert a legjobb moci,de van elönyei,ott ahol a busa karcolja az aszfaltot,itt még lesz tartalék..
de ezt nem tudom miért neked kell mondani....
gixer egy tökéletes választás sport mocizásra,erö és kanyartechnikás moci és szép is,
de nem gyönyörü az csak a hayabusa lehet
nekem is forma csimmám van, az lesz első dolog ha lesz másik hogy kidobom a kukába!
2004-ben vettem, egy évig tűrhető volt, de már fáj benne a lábam, a bokám, nincs tartása, soha többet nem veszek olyat!
Én a helyedben a következőt csinálnám, már ha érdekel a véleményem: vennék egy 2002-es R1 utángyártott ülésidomot, ez eléggé hasonlít a B-Kingére (14000 Ft itt ), meg a Black motor-tól egy Auner féle fejidomot, amit itt lehet látni:
70 euroért, meg egy műanyagossal megcsináltatnám a tank oldalát, és kalap kabát, ja meg egy frankó alsóidom is kellene, de az is megoldható.
Köszönöm! Az inspiráció nagyon jó!
Tegnap kiderült a fejidom tartó is deformálódott, egyre több a rossz alkatrész sajna ezért hajlok ez felé a projekt felé. A telókat sem tudom még milyen állapotban vannak, bár (jobban szemügyre véve lehet szerencsém van, de ezt majd a mérőóra kideríti!
István tudsz egy linket, ahol meg tudom nézni, milyen is az a kormány kiemelő vagy mi a szösz, amit mondtál hogy van neked? Amúgy druszám felajánlotta hogy lehet az enyém, de jó lenne látni, mert ha meg tudnák csinálni, akkor Lacinak sem kellene lemondani róla.
http://ernstl.dragspace.at/kis...