Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoo!

Atért feltünhetne,hogy mindig más invitál versenyezni!Ez nemlehet véletlen!
de nem a busán
zavar!
söt várom,és szivesen látom
Ha az kell hogy ottlégy!

Ott van azis!
Cool!
Várjuk a fejleményeket!
És vár rád egykét alkatrész,ha kell!
Szivemböl szoltál barátom!
vagyis a a farod
Én minden telet a busa nyergében töltöttem!Mínusz 10-12fok stb!
Amikor idén elestem akkor mínusz 4 volt!
Ne ezen lovagolj! Mínusz 4 volt!
...nem nyáron Spanyolban!
Rosszat soha senkinek sem kívánok!
Te nem ismersz akkor engem!
Én nem olyan vagyok!
Az jó, csak bírd a terhelést majd! Ha nem zavar senkit majd beszámolok a gép alakulásáról!
Zoo!
A 17 fokos aszfalt.....MÁR MELEG!
Nem 50-el estem...hanem 90-100-zal! De nem erről van szó!
Én mindig is hangoztattam,hogy mindenkinek ilyen szerencsés esést-eséseket kívánok!
........Nem én írogatom,hogy inkább én vezetném a csapatot,én lennék a túravezető-HANEM Te,mert Te nagyon biztonságosan tudsz motorozni!
......Nem én rivalizálok a veztő motoros társaimmal,hogy majd megmutatom/Menya ,Milka/....HANEM TE!
.....Nem én irogatok laikusok számára jól megfogalmazott műszaki beírásokat/amik egy kalap szart bsem érnek! /HANEM TE!
-Ha visszaolvasod az írásaidat Zoo,akkor rájössz,hogy miket írtál fel ide a topicba!
...Vagy nem is tudod,hogy miket írsz fel?
Hidd el,hogy ŐSZINTÉN KEDVELLEK ZOO!De néha túl sok amit beírsz!
köszi kérdésed egyre jobban
már allig várom hogy leteljen ez a párnap és próbálgathatom magam munka közben,

veled mizujs?hogyan szöszmötölsz otthon ,ahogy olvasom szerelgesz próbálgatot sasod szárnyait ujra éleszteni,,,figyelek ám...
kiváncsian várom mit tudsz kihozni gépedböl,hogy ismét szeljed vele az utat,még ha sebzetten is de azért ismét mocizás lesz tuti...
nah én is ezt élem most át,gyengébb mocival vissza az életbe,de keméyen rajta vagyok hogy minél hamarabb narancs pompában érezzem magam...
Zoo a lényeget mond! Hogy vagy?
olvasd el a mondani valót és rájössz hogy mindennek az ellenkezöjét irtam be....direktböl mert már megint versengés lett....
mr álljunk meg mmostmár!
ezt ti irjátok pont "versengés"!? nem vettétek észre?
be rakok egy linket kis hétvégi mocizásomról,,,jah gixergirl beszól cask ennyivel mész! csiga tempó fogalma sincs hogy kint max höfok aszfaltban 17 fok,és arról sem hogy milyen aszfaltminöség van kint,de ö már tut meg verne ki is akar versenyezni?
be irom hogy a kis bocinak jobb a kanyar technikája és j"obb leszek kanyarokban" hogy én ennek örülök,erre,jön menya hogy hayabusa sokkal jobb meg erösebb ...
saját magam korlátait kostolgatom nem másét,sosem irtam hogy "figyelj le foglak nyomni a kis bocimmal téged és téged"
hidjétek el nemkiívánok én senkinek sem rosszat ,és most sem fogom elkezdeni,ezért nem is érdemes bele menni hogy miért estem el! és nem akarom hogy ti is átéljétek
jah jut eszembe multkor irtad ,és már szeméylesen is irtad töbször elcsúsztál,nah MIRÖL BESZÉLÜNK akkor is itt? hm? az hogy te pont nem csúsztál be egy kocsi elé és nem csapott el egy autó úgy mint egngem azt ,légyszives kopogd le megint mert szerencsés vagy,és örülj neki,nekem akkor ott nemvolt szerencsém,mert 50-60 nál én is feláltam volna és mentünk volna tovább,karcos ruhával meg mocival..
nah erröl ennyit ki miért esik és hogyan....
hali képzeljétek ebéd közben szólt a rádió,egyszer csak és most sporthíreink ááááááááááááááááá.,
rögtön rohantam,direkt nem akartam hallani nah de ezt elmesélni sem lehet,7 en értek be a 22-böl 2 safety car huhhhh nem volt kis müsor,,,nagyonizgi volt a kipörgésgátló eltüntetése miatt,,,nah ez már versey volt,élvezetes volt nézni....folyt köv következö hozzászólóhoz majd
jaj, te kis tündi bündi
mutassuk meg Mr-nek hogy vannak nála gyengébbek
rolam nem is beszelve
honnan tudod hogy a leggyengébb vagy? engem még nem is láttál mocizni
Jól van tudom...
Én is azon a véleményen vagyok "hogy szeressük egymást gyerekek"
meg hogy " van aki csinálja és van aki beszél róla"
meg a verseny valóban a pályára való, a közúton nincs helye a "majd én megmutatom"
Pedig ahol vége a vidónak 110-120 méterre lámpa van,ami mindig píros,és a videó végén 180-as-200-as tempónál járok,és mégse irogatom,hogy milyen facca motoros vagyok,amikor tudom,hogy én vagyok az egyik leggyengébb a Csapatban....
Csóka!
Nem haragszom,csak a véleményemet írtam le az ügyről Baba!
Én pl.így menek közúton...... ....ha egyedül vagyok...
http://videa.hu/play.php?v=tZY...
Sziasztok!
Béke van
semmi perlekedés
mert öreganyátok a seprűvel szét csap köztetek
Pedig próbáltam lényegretörö lenni,és nem megbántani ......mert kedvelem!
Persze van benne valami amit írtál! De szerintem Zoo félreértette a csipkelődést!