Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem számít kemény vagyok mint a vídia
2007 decemberében "vak"-tesztelésen (a résztvevők nem látták a csomagolásokat) vett részt a legjobbnak ítélt 10 svájci csoki.
Az 1270 kóstoló (többen voltak, mint a vendégek a Milka Valentin-napon összesen), a 9. helyre hozták be a Kraft Foods Milka csokiját.

Platz 1
Cailler of Switzerland, Schweizer Alpenmilchschokolade
Platz 2
Coop Eigenmarke Milch extra, Les Classiques
Platz 3
Migros Eigenmarke Milch Extra, Chocolat au lait extra fin

Platz 4
Lindt Milch Extra

Platz 5
Migros M-Budget
....
hideg lesz bizony egy kicsitmociztam ma,csak a gumisig meg vissza
Amúgy nem értem a nők mért járnak aerobik órákra ha köztudott hogy a Szex fogyasztó hatású
Pep!
Vegyél Hondát!
Holnap reggel mehetek motorral edzésre mert szüleim elmentek üdülni a kocsival.
Hideg lesz brrrrrrrrrr.
Nem nem! Azért kínoztad volna magad, hogy most meg bevigyél egy kalóriabombát bééééby?! Inkább igyál meg egy féldeci almaecetet még a vacsi előtt...
ha a milka svajci, akkoris a legjobb svajci a Lindt, es a Caillers :)))) ezutobbinak a gyaraban szabalyosan rosszullettem az ingyencsoki mennyisegetol
De lejjeb is mellékeltem 2 képet...Hamburgban is gyártják!
sziasztok
Most jöttem haza egy elég strabás step-aerobikról, megérdemlem a nasit
Milka,ti akkor honnan jöttök?
Hát tudod, mint minden mást már elég sok helyen gyártják....
Szia Bééb! Már megint a csoki...
ezek szerint megis svajci....a papirjan van h osztrak ^^ addig meg sosem neztem, tavaly lattam rajta valamikor...
Mit akarsz venni? Filmet, könyvet vagy DVd-t? Legalábbis a link szerint...
1x jártam kint, végig néztünk pár mocis boltot, aztán vettem egy 2 részes fekete bőrruhát. Széép város, csak nem volt időm felfedezni
Nekem nem jön be.
Leo...Leo... te is csak eszed...

1826: Philippe Suchard megalapította a Suchard csokoládéüzemet Svájcban. Kezdetekben a csokoládé sötétebb színű és kissé kesernyés ízű volt, mígnem az 1890-es években tej hozzáadásával elkészült a mai Milka tejcsokoládé elődje....
szia.vélemény kellene erröl

http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-b...
Upsz kicsit összekeveredtek a betűk
Szóval onnan.
Onana már csak egy köpés Bécs!
Szép hely nagyon.
Hali