Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vonalason?
Én,Én,Én,Én!
Én meg mögötted egy villogo MAN-nal!

Igy telljes lessz a biztonságod!Hacsak elnem felejtek fékezni!Mert akkor ugye,elég vékonyka lennél!
Ki keresett?
Te macsek!

Inkább arrol regélj,mivan a vassal?Illetve mit mondott Menya!?
na azé
Zoo!

Az a gond(unk),ha bármelyikünk beir valamit,te rögtön felülübereled.Legyen szo bármiröl(jénai tálrol,motorozásrol,zenéröl,stb)ja a jénaitál csak egy példa volt!A versenyzést,már kinjába irta az ember be,mikor nem lehetett téged meggyözni ,valamiröl(pedig ész érvekkel probálkoztunk).
Itt van ez a GSX-f-es téma!
Nem leszel gyorsabb vele,mert nemtudod jobban ledönteni,mint a busát!De ha gondolod van rola video(több mint két évig volt ilyen vasam,mentem vele ugy 30.000-ret) tehát van némi fogalmam a "boci"-rol!
Ráadásul az utolso szolásodnál,egy olyan emberbe kötöttél bele(Fistván),aki a légynek se árt!Nem szokott csak ugy beirogatni,ha beir,az vagy segittöszándék miatt van,vagy mert joötlete van!Pont egy olyan ember,akinek az irásaira oda kell,és érdemes figyelni!Soha nem pocskondiáz másokat,vagy motortipusokat!Én részemröl nagyon sokra tartom,és pont öt kezdted ki!És nem ö volt az elsö!
Jaj tényleg

Bocsika csak fáradt vagyok.
lottóból nem tök mind 1 ha még rá dobbantasz fél millát
akár az is
de mié? előveszem a térképet megnézem az útvonalat oszt megyek. ennyi az egész nem?
de kizézem ZZZZZZZZZZZZZZZZZÉÉÉ
na ja
és a puszik hol maradnak?
Jó estét.
nem zézed ki belőlem
Volt min mosolyogni ma is itt! Jó éj, sziasztok!
....várjuk a latyakost vidit!
Csak költsél rá még 500ezret,hogy bírja a turbót!....mert különben fél év múlva kuka a mocid!
na azt linkeld be az valo a busa forumba nem a himi humi
tudom.....12centis latyakban.....
.....csak hogy tudd Nagy Zoo!
-a latyakban nincs tapadás! Pláne a mínuszban! .....úgyhogy ne írogassál fel nekem 260-akat,pláne kanyargósban!
-én mentem hóban,jégen,latyakban......hagyjuk........
Kedvellek,oszt annyi!
na persze esetleg a mögöttem
A kicsi zacsidban szárazon zörgő piciny golyóidat viszed haza...
Virtuális motorozás!
http://www.3dfahrschule.de/uk_...
majd én hazaviszem